Château Léoville-Las-Cases 2eme Grand Cru Classé Saint-Julien Bordeaux Frankrijk

 • Te koop:
  Château Léoville-Las-Cases 2eme Grand Cru Classé Saint-Julien Bordeaux Frankrijk
 • Prijs:
  € 298,50 (Snel geld nodig?)

Verzamelwijnen te koop:

Château Léoville-Las-Cases 2eme Grand Cru Classé Saint-Julien Bordeaux Frankrijk


Château Léoville-Las-Cases is het paradepaard van Saint-Julien en wordt door Jean-Hubert Delon gerund alsof het een Premier Grand Cru betreft. Kwalitatief heeft dit château zich inmiddels tussen de Premiers Grands Crus genesteld. Samen met Château Latour (91%) en Château Margaux (87%) één van de hoogste percentages Cabernet van de Rive Gauche (82%).

Nu voor € 361.00
Ledenprijs € 298,50 per fles

Complex, krachtig en vol

Cabernet Sauvignon, Merlot, Cabernet Franc
Frankrijk
Bordeaux
2009

ANDERE AANBIEDINGEN:

Château Lafite-Rothschild 1er Grand Cru Classé Pauillac Bordeaux Frankrijk
Het meest gewilde Château van de linkeroever, en misschien wel van heel Bordeaux. Altijd slechts beperkt verkrijgbaar. Majestueuze Pauillac die altijd uitblinkt door zijn gedistingeerde cassisfruit, satijnzachte structuur en extreem lange levensduur. Door stijgende vraag uit opkomende economieën de laatste jaren nog schaarser dan voorheen.
Nu voor € 1.290.00
Ledenprijs € 1.249,50 per fles

Château La Conseillante Pomerol 2007 Bordeaux Frankrijk
Heerlijk raffinement van Château Pétrus-buurman, met een ziltige mineraliteit. Grote wijn! Samen met Cheval Blanc en Vieux Château Certan de finesse-koningin van de Rive Droite.
Nu voor € 107.00
Ledenprijs € 85,00 per fles

Château Latour 1er Grand Cru Classé Pauillac Bordeaux Frankrijk
Château Latour staat bekend als de meest krachtige en gestructureerde wijn van alle 1er Grand Cru Classé wijnen uit de Médoc. Een bewaarwijn pur sang en voor velen dé expressie van Pauillac.
Nu voor € 1320.00

Château La Mission Haut-Brion Cru Classé Pessac-Léognan Bordeaux Frankrijk
In sommige jaren is La Mission beter dan Haut-Brion zelf, zoals in 2009. De wijnen zijn altijd rijk en zeer krachtig met een dominante toets eikenhout, en hebben minimaal 10 jaar flesrijping nodig voor ze op dronk komen. De beste jaargangen gaan een halve eeuw mee. Onder leiding van Clarence Dillon schaarde La Mission zich de afgelopen decennia bij de wereldtop.
Nu voor € 1010.00
Ledenprijs € 928,50 per fles

Château Palmer 3eme Grand Cru Classé Margaux Bordeaux Frankrijk
Toppunt van intense Margaux-verleiding. Na Château Margaux met afstand de beste Grand Cru uit de meest elegante gemeente van Bordeaux. Zit qua concentratie, verfijning en bewaarpotentieel op het niveau van de 1er Grands Crus.
Nu voor € 225.00
Ledenprijs € 190.00 per fles

Château Cheval Blanc 1er Grand Cru Classé A Saint-Émilion Bordeaux Frankrijk
Samen met Châteaux Pétrus en Ausone één van de legendes van de rechteroever. Bezit altijd een enorme concentratie, maar tegelijkertijd finesse en frisheid. De beste jaargangen gaan met gemak een halve eeuw mee. Éen van de grootste wijnen van Bordeaux. Majestueuze finesse met adembenemende lengte. Een belevenis! Nu voor € 780.00
Ledenprijs € 678.50 per fles

Château Haut-Brion 1er Grand Cru Classé Pessac-Léognan Bordeaux Frankrijk
Een rode Bordeaux van absolute topklasse! Superverfijnd, met een minutenlange afdronk. Romig, vet en vol. Heeft zich onder het bewind van de familie Dillon sinds enkele decennia een solide plek in de top vijf toegëeigend. Haut-Brion maakt daarnaast één van de beste en zeldzaamste witte wijnen ter wereld.
Nu voor € 980.00
Ledenprijs € 949.50 per fles

Château Mouton-Rothschild 1er Grand Cru Classé Pauillac Bordeaux Frankrijk
In 1973 als enige Château ooit terecht gepromoveerd naar 1er Grand Cru Classé-status. Extreem verleidelijke stijl, vaak getypeerd als exotisch, met krachtige aroma's van cassis, tabak en grafiet, een opulente stijl met enorme lengte. In verschillende internationale proefnotities valt het woord, flamboyant, wat Mouton onderscheidt van z'n collega 1er Grands Crus.
Nu voor € 1100.00
Ledenprijs € 848.50 per fles

Château Léoville-Las-Cases 2e Grand Cru Classé Saint-Julien Bordeaux Frankrijk
Sinds tijden met afstand de beste wijn van Saint-Julien. Samen met Château Latour (91%) en Château Margaux (87%) één van de hoogste percentages Cabernet van de Rive Gauche (82%). Kwalitatief gezien verdient deze wijn de 1er Grand Cru Classé-status, echter het enige Château dat ooit , promoveerde, was Mouton-Rothschild in 1973....
Nu voor € 185.00
Ledenprijs € 128.50

Klassiek Wijnpakket met Wijncursus
Geniet van dit Klassieke Wijnpakket met wijnen uit Italië, Frankrijk en Spanje. Plus vergroot uw wijnkennis met de online wijncursus als voorbereiding op uw examen voor Wijnoorkonde SWEN 2.
Nu voor € 129.00
Ledenprijs € 123.00

LET OP: deze wijnen zijn beperkt beschikbaar en kunnen uitverkocht zijn.

voordelige wijnen, goedkope wijn, verzamelwijnen

Stuur een bericht naar de aanbieder

Rapporteer deze advertentie

Relevante tweedehands advertenties

 • 51 fietsplaten

  51 fietsplaten

  51 oude fietsplaten - waarvan 30 fietsplaten van 1970 - 1980 West Vlaanderen en 21 fietsplaten van 1980 Antwerpen intresse doe een voorstel bevr Wuustwezel...

  € 0,- 12-12-2015 Hilversum
 • *** 99,9% puur SSD voor het reinigen van uw bankbiljetten ***

  *** 99,9% puur SSD voor het reinigen van uw bankbiljetten ***

  We hebben de SSD Universal-oplossing beschikbaar om al uw bankbiljetten die niet zichtbaar zijn, schoon te maken en ze terug te brengen naar hun oorspronkelijke vorm. Al uw notities met zwarte coating...

  € 1.200,- 12-12-2015 Hilversum
 • Tijdelijke wijnopslag te huur !!!

  Tijdelijke wijnopslag te huur !!!

  Voor iedereen die teveel wijn heeft ingekocht of die een betere eenheidsprijs zal krijgen bij aankoop van grotere volumes maar wordt geconfronteerd met stockage problemen bieden wij een oplossing. ...

  € 0,- 12-12-2015 Hilversum
 • collecie van indianen beelden ,kaders ;dreamcatchers enz....

  collecie van indianen beelden ,kaders ;dreamcatchers enz....

  grote collectie indianen beelden ,kaders ,dreamcatchers en nog zoveel meer alles in heel goede staat ongeveer 500 stuks...

  € 0,- 12-12-2015 Hilversum
plaats advertentie