Rustig gelegen gerenoveerd huis met tuin in de Eifel

  • Te koop:
    Rustig gelegen gerenoveerd huis met tuin in de Eifel
  • Prijs:
    € 169.000,- (Snel geld nodig?)

Vrijstaand, rustig gelegen gerenoveerd woonhuis met balkon, wintergarten, tuin en garage in Birgel

Dit rond 1977 gebouwde woonhuis staat rustig gelegen in een verzorgde woonomgeving aan de dorpsrand van Birgel. Birgel is een gemeente in de Landkreis Vulkaneifel en hoort bij de Verbandsgemeinde Gerolstein. Jünkerath, Hillesheim en Gerolstein zijn snel bereikbaar en hier vindt men alle inkoopsmogelijkheden en faciliteiten.

Het vrijstaande huis is door de rustige ligging met uitzicht zowel geschikt voor de jonge familie die op zoek is naar een instapklaar woonhuis als voor de rustzoeker die het object wenst te gebruiken als tweede woonzit/vakantiehuis.

Het souterrain (met eigen ingang) werd massief gebouwd, hierbovenop werd een Fertighaus gebouwd. Het geheel is in een goede staat van onderhoud, het gelijkvloers en de dakverdieping werden compleet gerenoveerd tijdens de laatste 6 maanden.

Het huis heeft een oliegestookte centrale verwarming met warmwaterbereiding, de huidige eigenaar heeft reeds een aardgasaansluiting aangevraagd. Zodoende kan de nieuwe eigenaar, indien hij dit wenst, op termijn overschakelen op aardgas.

Verder heeft het huis kunststof en houten ramen met isolatieglas, rolluiken (gedeeltelijk elektrisch bediend), een wintergarten, ruim balkon met uitzicht, parkeerplaats en een garage.

In het souterrain heeft men een extra woning, deze heeft een eigen entree aan de voorzijde, is echter ook van binnenuit via een trap vanuit de hoofdwoning bereikbaar.

De totale woonoppervlakte bedraagt ca. 155 m², het mooie grondstuk is 1.037 m² groot.


Indeling:

Gelijkvloers:

Entree/gang met trap naar dakverdieping, eet/woonkamer met toegang naar balkon, keuken met inbouwkeuken en toegang naar balkon, berging, badkamer met bad, WC en aansluiting voor de wasmachine, 2 slaapkamers, wintergarten met toegang naar tuin.


Dakverdieping:

2 slaapkamers.


Souterrain:
Entree/gang, keuken (zonder inbouwkeuken), woonkamer, slaapkamer, badkamer met douche en WC, trap naar gelijkvloers, waskeuken, werkruimte/hobbyruimte met deur naar buiten/tuin, stookruimte/tankruimte, berging.


Garage met elektrisch bediende garagedeur.




Jonathan Agneessens Immobilien GmbH
Sarresdorfer Straße 51
54568 Gerolstein
Tel.: 00491713341511

huis,kamer, vakantiehuis, buienverblijf,eifel,duitsland,buitenland, immobilien,makelaar, immobilienmakelaar, vastgoed

Stuur een bericht naar de aanbieder

Rapporteer deze advertentie

Relevante tweedehands advertenties

  • Nieuw appartementen aan de kust Costa Blanca

    Nieuw appartementen aan de kust Costa Blanca

    Nieuw appartementen aan de kust Costa Blanca. Zoekt u een appartement op slechts enkele meters van de kust? Op slechts enkele meters van de zee worden deze nieuwe appartementen gebouwd met ondergronds...

    € 218.000,- 12-12-2015 Gerolstein
  • Geschakelde woningen te koop Costa Blanca

    Geschakelde woningen te koop Costa Blanca

    Geschakelde woningen te koop Costa Blanca. Op 10 minuten rijden van de stranden van Guardamar bevinden zich deze nieuwe woningen. Het shoppingcentrum 'La Zenia Boulevard' en verschillende golfdomeinen...

    € 134.900,- 12-12-2015 Gerolstein
  • Moderne geschakelde woningen Punta Prima Costa Blanca

    Moderne geschakelde woningen Punta Prima Costa Blanca

    Moderne geschakelde woningen Punta Prima Costa Blanca. Dit is een kleinschalig complex met geschakelde woningen rondom een prachtige tuin met zwembad en loopafstand naar het strand voor een betaalbare...

    € 145.000,- 12-12-2015 Gerolstein
  • Moderne strand appartementen Orihuela Costa

    Moderne strand appartementen Orihuela Costa

    Moderne strand appartementen Orihuela Costa. Deze nieuwe moderne appartementen worden gebouwd op 1 kilometer van de kust en wandelboulevard van Punta Prima, Orihuela Costa, Costa Blanca, Spanje. Op sl...

    € 175.000,- 12-12-2015 Gerolstein
plaats advertentie