Hotel-Restaurant op groot grondstuk in de Eifel

  • Te koop:
    Hotel-Restaurant op groot grondstuk in de Eifel
  • Prijs:
    € 295.000,- (Snel geld nodig?)

Hotel-Restaurant met terras, balkon, bijgebouw en 6 garages op groot grondstuk in Üdersdorf

Dit massief gebouwde hotel staat in het centrum van het schilderachtig gelegen Üdersdorf in de Vulkaaneifel. Üdersdorf hoort bij de Verbandsgemeinde Daun.
Vanuit Üdersdorf bereikt men snel vele toeristische trekpleisters uit de regio, hierdoor is dit hotel uitermate goed gelegen voor de vele toeristen uit binnen- en buitenland die de mooie eifel bezoeken.

Oorspronkelijk werd de Gaststätte/cafe gebouwd rond 1890, in 1966 werd het geheel vergroot; toen ontstond het gedeelte met restaurant, feestzaal, kegelbaan e.d.

Het hotel-restaurant is in bedrijf, de huidige eigenaars baten het cafe gedeelte uit en 8 hotelkamers (elk met eigen badkamer). Daarnaast zijn er nog 2 extra 1-persoonskamers zonder eigen badkamer welke nu niet aangeboden worden.
Verder is er op de dakverdieping een separate woning voor de eigenaar/uitbater.
De hotelkamers aan de achterzijde hebben een balkon.

Op het gelijkvloers hebben de huidige eigenaars de voormalige kegelbaan uitgebouwd, voor deze grote ruimte (ca. 130 m²) liggen reeds plannen en een bouwvergunning voor om hiervan 2 vakantiewoningen te maken van elk ca. 65 m².
Hier heeft de volgende eigenaar dus de mogelijkheid om verder uit te bouwen!

Verder heeft men op het grote grondstuk van 2.619 m² groot nog een ruim bijgebouw en 6 garages. Deze garages zijn graag gezien bij de hotelgasten met motorfiets (Bikerhotel).

De totale gebruiksoppervlakte over 3 etages bedraagt ca. 580 m².

Inbegrepen in de koopprijs is de inventaris, inrichting van de hotelkamers en de beide keukens (inbouwkeuken in de ontbijtruimte en de gastro-keuken).

Aangezien het geheel in bedrijf is kan de nieuwe eigenaar direct doorstarten.

Uiteraard zijn ook andere gebruiksmogelijkheden denkbaar; combinatie van wonen en werken, ombouwen naar appartementen (meerfamiliehuis) e.d..


Indeling:

Gelijkvloers:

Entree/gang met trap naar eerste etage en deur naar kelder, gescheiden toiletten (M/V), ontbijtruimte met inbouwkeuken en zitgedeelte/ontspanningsruimte, cafe/restaurant/zaal, terras aan de straatzijde en aan de achterzijde, gastronomische keuken met deur naar buiten, vroegere kegelbaan welke plaats kan bieden voor het uitbouwen van 2 vakantiewoningen. Prive-badkamer met bad, douche, WC en aamsluiting voor de wasmachine.


Eerste etage:

Gang, 10 kamers waarvan 8 kamers met 2-persoonsbed en eigen badkamer met douche en WC. 2 kleinere kamers (1-persoonskamers zonder badkamer) zijn momenteel niet in gebruik.


Dakverdieping:

Entree/gang, 4 slaapkamers, tussenkamer, woonkamer, badkamer met douche en WC.


Zolder.


Kelder:

Voorraadkelders, koelcel, stookruimte, tankruimte.


6 garages.



Jonathan Agneessens Immobilien GmbH
Sarresdorfer Straße 51
D-54568 Gerolstein
Tel.: 00491713341511

hotel,restaurant, huis, vakantiehuis, handelspand,eifel,buitenland,duitsland,kamers,woning,, vakantiewoning,makler,makelaar, immo,immobilien, immobilienmakelaar, pand,vakantie

Stuur een bericht naar de aanbieder

Rapporteer deze advertentie

Relevante tweedehands advertenties

  • Koksijde, winkelruimte te koop op een prachtige commerciele ligging

    Koksijde, winkelruimte te koop op een prachtige commerciele ligging

    Heel goed gelegen handelspand (Links 84m2) in de winkelstraat van koksijde bad. Deze ruime, niet ingerichte, winkelruimte kan voor allerlei doeleinden worden gebruikt. Het pand bevat ook een grote kel...

    € 260.000,- 12-12-2015 Gerolstein
  • Uniek, vrijstaande villa met vele mogelijkheden.

    Uniek, vrijstaande villa met vele mogelijkheden.

    Uniek, vrijstaande villa, met vele mogelijkheden, bijvoorbeeld praktijk- (medisch/paramed) of handelsruimte (vrij beroep) van 50 m2. Fraaie inkomhal, twee burelen, vestiaire, toilet met lavabo. Living...

    € 499,- 12-12-2015 Gerolstein
  • Te koop industrieel gebouw  in Polen.

    Te koop industrieel gebouw in Polen.

    Te Koop. Industrieel gebouw 400m2 gelegen op de oppervlakte van 2700m2 plein .Begane grond industrieel,magazijn ruimte.Boven verdieping kan gebruik worden als een kantoor of een woning ruimte.Bove...

    € 235.000,- 12-12-2015 Gerolstein
  • pracht hotel te zwitserlans

    pracht hotel te zwitserlans

    Klein hotel - bed & breakfast TE KOOP in Martigny - Zwitserland, kanton Valais. Mooi zicht op de Alpen. Skiliften op 400 meter. Vanop de skipiste is de Mont Blanc te zien. Meer foto?s op aa...

    € 0,- 12-12-2015 Gerolstein
plaats advertentie