8 daagse Magical King Arthur Tour (Avalon Reis) 17 augustus 2015

  • Te koop:
    8 daagse Magical King Arthur Tour (Avalon Reis) 17 augustus 2015
  • Prijs:
    € 1.290,- (Snel geld nodig?)


Magikal Tour of King Arthur 17/8/2015
Magische en Spirituele reis van 8 dagen geïnspireerd door de Mythen, Legenden, de Kelten, Middeleeuwen en het Mysterie. Triade Travel laat ze tijdens deze reis weer herleven.
Het tot de verbeelding sprekende oude eiland Avalon, komt tot leven in het betoverende stadje Glastonbury en laat de "Godin of God" in jezelf tot leven komen. Een mooie en bijzondere Avalon reis.
Deze Magische en Spirituele reis van 8 dagen is geïnspireerd door de mysterieën en de magie van Avalon en de zoektocht naar de heilige graal.

In dit bijzondere stadje kun je zelf het mysterie en de magie ontdekken. In de vele winkeltjes vind je de sporen naar de Goden, Godinnen, Druïden, Heksen, de Kelten, de Middeleeuwen en het rijk van de feëen, elfjes, eenhoorns en draken.
Glastonbury Abbey , een prachtige ruïne, biedt veel om te ervaren en te voelen.
Tijdens deze reis gaan we gebruik maken van één van de leylijnen. We bezoeken Avebury met de steencirkel maar ook één van de oudste bronnen van Engeland met helende krachten Chalice Well en het "heiligdom" waar je symboliek, heilige geometrie en genezend water vindt in de tuinen. Wells, staat op het programma en vanuit het graafschapSomerset reizen we naar Tintagel & Boscastle in Cornwall.
In Tintagel vinden we het kasteel van King Arthur en de grot van Merlijn, schitterend gelegen aan de Atlantische Oceaan. Boscastle wat hier niet ver vandaan ligt heeft een uniek heksenmuseum wat we gaan bezoeken.
Vertrek: 17 augustus t/m 24 augustus 2015 vanaf Bristol Airport
Prijs: € 1.290,--
minimum aantal deelnemers 4 maximaal 10
Inclusief: toeslagen hoogseizoen, 7 overnachtingen in B & B, inclusief ontbijt op basis van gedeelde kamers, transfers genoemd in het programma, entreegelden genoemd in programma en begeleiding.
Exclusief: vliegticket, alle overige maaltijden, (tijdelijke) brandtstof/beveiligingstoeslag luchthaven(s), persoonlijke uitgaven en optionele excursies.
Toeslag 1-persoonskamer: € 279,00
Verplicht: annuleringsverzekering, reis/ziektekostenverzekering.
Begeleiding: Caroline Dekker en/of Petra Portheine en/of Loes Blok
Bezoek de website van triadetravel.nl voor leveringsvoorwaarden, de prijzen, vroegboekkortingen en meer informatie.

Stuur een bericht naar de aanbieder

Rapporteer deze advertentie

Relevante tweedehands advertenties

  • Vakantie op de Kanaaleilanden

    Vakantie op de Kanaaleilanden

    Het reisportaal Kanaaleilanden (https://www.kanaaleilanden.net) biedt uitgebreide informatie over reizen naar en op de Kanaaleilanden Jersey, Guernsey, Herm en Sark. Hier wordt het belangrijkste re...

    € 0,- 12-12-2015 Den haag
  • Vakantiehuizen te huur in Engeland

    Vakantiehuizen te huur in Engeland

    Mooie en goedkope vakantie huizen te huur geheel Engeland. Boek direct online uw vakantie. Diverse aanbiedingen en last-minute reizen. Enorm veel keus en betaalbaar. Al deze aanbiedingen zijn veili...

    € 0,- 12-12-2015 Den haag
  • 8 daagse Spirituele Reis Schotland

    8 daagse Spirituele Reis Schotland

    8 daagse Magische Spirituele Reis Schotland 21/6/2015 Triade Travel organiseert naar Schotland een unieke magische en spirituele reis. De reis begint in de East Midlands en van daaruit reizen we...

    € 1.290,- 12-12-2015 Den haag
  • 3 dagen in het prachtige London met 2 personen

    3 dagen in het prachtige London met 2 personen

    2 overnachtingen in een tweepersoonskamer: - 2 x gratis deelname aan het uitgebreid ontbijtbuffet - 1 kind t/m 3 jaar gratis in de kamer bij de ouders - gratis parkeren LekkerBieden is de groots...

    € 0,- 12-12-2015 Den haag
plaats advertentie