Vrijstaand huis met garages op groot grondstuk in de Eifel

  • Te koop:
    Vrijstaand huis met garages op groot grondstuk in de Eifel
  • Prijs:
    € 79.000,- (Snel geld nodig?)

Vrijstaand woonhuis met 2 ruime garages op groot grondstuk in Fleringen

Dit rond 1860 massief gebouwde vroegere boerenhuis staat rustig gelegen aan de rand van de attractieve gemeente Fleringen. Fleringen ligt in de Eifelkreis Bitburg-Prüm en hoort bij de Verbandsgemeinde Prüm.
De verkeersgunstige ligging nabij Prüm en Gerolstein, net zoals de Kindergarten en sportplaats zorgen ervoor dat Fleringen een aantrekkelijke plaats is om te wonen.

Het woonhuis is heel geschikt voor diegene die graag extra ruimte heeft voor hobby, opslag, houden van dieren enz... In de voormalige schuur en stallen heeft men een zee aan ruimte, hier bevinden zich ook de 2 ruime garages, boven deze garages heeft men een grote, voormalige hooizolder welke ook dienst kan doen voor opslag, eventueel ook geschikt als uitbouwreserve.

De woonoppervlakte bedraagt ca. 102 m², het grondstuk met weide aan de achterzijde is 1.826 m² groot. De achterliggende weide kan men ook via een Wirtschaftsweg bereiken.

Het huis werd steeds goed onderhouden en werd doorheen de jaren ook verder uitgebouwd. Verwarmd wordt via elektrische nachtlaadverwarming, in de keuken staat een houtgestookte kachel welke ook warmte levert aan een vloerverwarming in de woonkamer.
Houten ramen, overwegend met isolatieglas en rolluiken.


Indeling:

Gelijkvloers:

Entree/gang met trap naar eerste etage, gastenwc, woonkamer, eetkeuken met eenvoudige inrichting en houtkachel, berging met aansluitingen voor wasmachine, grote voorraadkelder (op niveau van het gelijkvloers), doorgang naar de garages.


Eerste etage:

Overloop, 3 slaapkamers, badkamer met douche en WC, extra toegangsdeur/uitgang via zijkant woonhuis, gang, 3 bergruimtes, kamer met WC, urinoir en wastafel.


Zolder bereikbaar via vaste trap.


2 ruime garages, stal, grote zolder (voormalige hooizolder).



Jonathan Agneessens Immobilien
Sarresdorfer Straße 51
54568 Gerolstein
Tel.: 00491713341511

eifel, duitsland, vakantie, huis,vakantiehuis, woning, kopen

Stuur een bericht naar de aanbieder

Rapporteer deze advertentie

Relevante tweedehands advertenties

  • Vrijstaand, karaktervol huis op groot grondstuk in de Eifel

    Vrijstaand, karaktervol huis op groot grondstuk in de Eifel

    Vrijstaand, karaktervol woonhuis op groot grondstuk in Monschau Het rond 1953 massief gebouwde, stijlvolle woonhuis staat aan de rand van de historische en touristische stad Monschau in de Eifel. ...

    € 160.000,- 12-12-2015 Gerolstein
  • luxe vakantiewoning met sauna in Winterberg

    luxe vakantiewoning met sauna in Winterberg

    Ons luxe appartement in Winterberg-Niedersfeld is onlangs gerenoveerd en beschikt onder andere over een ruime woonkamer, een inrarood sauna, twee slaapkamers (waarvan een met een tweepersoonsbed en ee...

    € 47,- 12-12-2015 Gerolstein
  • luxe vakantiewoning met sauna in het Sauerland

    luxe vakantiewoning met sauna in het Sauerland

    Deze ruime, modern ingerichte, zespersoons vakantiewoning staat op een vakantiepark in het Sauerland, direct tegen het nationaal park Kellerwald Edersee en dicht bij het grootste stuwmeer van Duitslan...

    € 57,- 12-12-2015 Gerolstein
  • Vakantiehuizen te huur in Duitsland

    Vakantiehuizen te huur in Duitsland

    Mooie en goedkope vakantie huizen te huur in geheel Duitsland. Boek direct online uw vakantie. Diverse aanbiedingen en last-minute reizen. Enorm veel keus en betaalbaar. Al deze aanbiedingen zijn v...

    € 0,- 12-12-2015 Gerolstein
plaats advertentie