Vakantiewoning in het Zwarte Woud

Ferienwohnung Margarete Schwär,

bevindt zich aan de rand van het centrum van één van de mooiste dorpen van het Zwarte Woud, Sankt Peter. Wereldbekend omwille van het prachtige Benediktiner-klooster, als luchtkuuroort gelegen in een groen en bosrijk heuvellandschap.

Het 2 tot 4 persoons 3 sterren appartement ( eventueel 2 volwassene en 3 kinderen mogelijk), beschikt over een ruime ingerichte keuken met mooi uitzicht, badkamer met douche-ligbad wastafel en toilet, apart toilet met wastafel, 1 slaapkamer met 2 persoonsbed, een woonkamer die slaapmogelijkheid biedt aan 2 personen en een balkon met namiddag- en avondzon.
De woning is rijkelijk voorzien van kook en keukengerei, kookplaat, oven, koelkast met vriesvak, toaster, broodsnijmachine,mixer, koffie-aparaat, senseo, strijkijzer, stofzuiger, droogrek, haardroger, wekkerradio, radio, sateliet-TV, draadloos internet, enzÂ…
Mogelijkheid tot gebruik van de wasmachine bij de gastvrouw.
Bedden zijn steeds fris opgemaakt bij aankomst.
Wekelijkse verschoning van keuken en badhanddoeken (om hygiënische redenen, dient U washandjes zelf te voorzien).
Supermarkt, bakkerijen, beenhouwerij, bank, apotheek, bushalte en touristinfo liggen binnen wandelafstand. Broodservice aan huis mogelijk, vraag erom bij uw reservatie en/of aankomst.
De omgeving biedt de mogelijkheid tot vele buitensporten: wandelen, trekking, nordic-walking, fietsen, MTB, wielrennen, delta - en paragleitvliegen of duovlucht, langlauf, alpine - en snowboardskieën, sleeën en sneeuwschoenwandelingen.
Ook biedt de omgeving vele musea, bezienswaardigheden, attractieve- en wildparken, ook een bezoek aan het oude stadscentrum van Freiburg loont zich. Een bezoek aan deze stad doet U het beste met het openbaar vervoer, Uw wagen dient hiervoor immers uitgerust te zijn met een Umweltplakette, een Duits milieuvignet dat verplicht is voor de meeste grootsteden.

Prijs per dag ongeacht het aantal personen, incl. eindreiniging :

Laagseizoen 33€ ( van 11 januari tot 30 juni en van 16 oktober tot 21 december)
Hoogseizoen 38€ ( van 1 juli tot 15 oktober, van 22 december tot 10 januari en pasen)

Bovenop betaalt U per dag per volwassene 1,3€ kurtax, waarvoor U de KONUS-Gästekarte bekomt.
Deze verschaft U tal van kortingen of gratis toegang bij attracties en bezienswaardigheden, waaronder gratis toegang in het plaatselijk overdekt zwembad.
Bovendien verleent ze gratis gebruik van het openbaar vervoer, trein, tram,bus, doorheen gans het Zwarte Woud vanaf Pforzheim t.e.m. Basel Zwitserland, incl. de terugreis tot op de rand van het Zwarte Woud indien U met het openbaar vervoer reist.
Door dit unicum hoeft U uw wandelingen en langlauftouren niet steeds vanuit het dorp aan te vangen, of niet dezelfde weg terug te nemen om bv. uw wagen op te halen.

Voor meer informatie en reservatie kan U steeds terecht op onze uitgebreide website:

www.ferienwohnung-familie-schwaer.de


Op onze verhuurkalender “ Belegungskalender” onder pag. “Die Ferienwohnung” kan U steeds nagaan of uw gewenste termein nog vrij is.

Stuur een bericht naar de aanbieder

Rapporteer deze advertentie

Relevante tweedehands advertenties

  • Vrijstaand, karaktervol huis op groot grondstuk in de Eifel

    Vrijstaand, karaktervol huis op groot grondstuk in de Eifel

    Vrijstaand, karaktervol woonhuis op groot grondstuk in Monschau Het rond 1953 massief gebouwde, stijlvolle woonhuis staat aan de rand van de historische en touristische stad Monschau in de Eifel. ...

    € 160.000,- 12-12-2015 Sankt peter
  • Vrijstaand huis met garages op groot grondstuk in de Eifel

    Vrijstaand huis met garages op groot grondstuk in de Eifel

    Vrijstaand woonhuis met 2 ruime garages op groot grondstuk in Fleringen Dit rond 1860 massief gebouwde vroegere boerenhuis staat rustig gelegen aan de rand van de attractieve gemeente Fleringen. Fl...

    € 79.000,- 12-12-2015 Sankt peter
  • luxe vakantiewoning met sauna in Winterberg

    luxe vakantiewoning met sauna in Winterberg

    Ons luxe appartement in Winterberg-Niedersfeld is onlangs gerenoveerd en beschikt onder andere over een ruime woonkamer, een inrarood sauna, twee slaapkamers (waarvan een met een tweepersoonsbed en ee...

    € 47,- 12-12-2015 Sankt peter
  • luxe vakantiewoning met sauna in het Sauerland

    luxe vakantiewoning met sauna in het Sauerland

    Deze ruime, modern ingerichte, zespersoons vakantiewoning staat op een vakantiepark in het Sauerland, direct tegen het nationaal park Kellerwald Edersee en dicht bij het grootste stuwmeer van Duitslan...

    € 57,- 12-12-2015 Sankt peter
plaats advertentie