Jacuzzi

de Westspa 3. De enige spa met een volwaardig 2 persoons ligbed (totaal : 3 ligplaatsen en 3 zitplaatsen)

- Afmetingen : 2280 x 2280 x 940
- 2 x 3 PK pompen
- 1,25pk blower
- 3kw verwarming
- 24u circulatiepomp
- 73 jets
- waterval
- ledverlichting
- ozonator
- trap
- cover + liftsysteem
- Hoogwaardige kuip
- incl. Radio/CD
uitgerust met 2 krachtige 3pk pompen in een gesloten watercircuit zodat u een maximale massage krijgt op alle lichaamsdelen gaande van voetzool, been gedeelte, onder- en boven rug en een extra aandacht voor het nek-gedeelte zodat u de stress van de dag, die zich dikwijls in deze zone manifesteert, kan weg masseren.

ook een bubbel systeem geinstalleerd met terug een apparte 1,25pk pomp met 10 luchtjets, die geven het water een bruisend champagne gevoel of hebben een verfrissend effect in de warme zomers.

uitgerust met een ledverlichting aan de binnenzijden van de jacuzzi alsook op de bodem opdat u een mooie aangename gloed in uw water krijgt, beter bekend als lichttherapie, die blauw, groen, paars en rood licht geeft die om de 4 seconden gradueel van kleur verandert.

Ergonomisch is de jacuzzi perfect ingedeeld en werd er naukeurig gelet op plaatsverdelingen en zithoogtes. De jacuzzi is 94cm hoog, wat maakt dat je volledig onder water zit met schouders als je er gebruik van maakt. zo heb je geen koude schouders in de winter. Hou altijd rekening met de romphoogte van personen.

Hij beschikt eveneens over een overloopboord. de lengte en breedte is 2,28m. Dit maakt terug dat je jacuzzi over een veel groter volume beschikt.

Het bedieningspaneel beschikt over meer 20 verschillende funties volledig verlicht, waaronder bediening pompen, lichtsysteem, bubbelsysteem, reinigingssysteem, cyclusbediening, ect...

Temperatuur is instelbaar en programmeerbaar tussen 20° en 40° celcius in verschillende modussen waaronder de energievriendelijke Economy-modus en de Sleep functie voor als u met vakantie bent.
uitgerust met een anti-vries beveiliging

eveneens een nederlandstalige handleiding en alle technische uitleg wordt door onze eigen vakkundige installateurs ter plaatse gegeven.

Het filtratiesysteem bestaat uit 3 delen :
-een grof vuil filter die het 'grof vuil' in eerste instantie filtert
-een dubbel filter patroon die zorgt voor een filtratie van het fijne vuil.
- Eveneens zijn alle spa's standaard uitgerust met een ozonatordie stereliseerd en bacteriën verwijderd.

Het besturingssysteem is ook zo geprogrammeerd dat het water periodiek (minimaal 2x / dag) wordt 'omgewoeld' zodat u altijd zeer helder en hygienisch water hebt.

De spa wordt drie-dubbel geisoleerd, zowel kuip, wanden als vloerplaat worden geisoleerd met schuim en het nieuwe pef-isolation system.
Dit laat het electriciteisverbruik sterk dalen. Ook het coversysteem is extra warmtedicht gemaakt met het ultra-moderne hoogisolerende pef systeem!

De opstap (standaard meegeleverd) is zeer ruim gemaakt en extra verstevigd en wordt steevast gemaakt in dezelfde kleur als de door u gekozen omkasting.

De kussentjes van de jacuzzi werden inwendig in de kuip ingebouwd waardoor je makkelijker de cover kan op en af schuiven met ons innovatieve cover lift systeem!

Stuur een bericht naar de aanbieder

Rapporteer deze advertentie

Relevante tweedehands advertenties

  • Zwembad Winky 4 rond

    Zwembad Winky 4 rond

    Bekleding in gewapende folie • Uniek concept • Franse makelij • Natuurlijke temperatuurwinst voor • Kit klaar voor montage KENMERKEN • Exclusief proces voor de stof en de technie...

    € 4.693,- 12-12-2015 Kempen
  • Zwembad Winky 5 105 rond

    Zwembad Winky 5 105 rond

    Bekleding in gewapende folie • Uniek concept • Franse makelij • Natuurlijke temperatuurwinst voor Winky en Ovline • Kit klaar voor montage KENMERKEN • Exlusief proces voor de stof...

    € 7.086,- 12-12-2015 Kempen
  • NieuwAtlantis-zwembaden-sauna's-whirlpools-stoomcabines-valkenswaard

    NieuwAtlantis-zwembaden-sauna's-whirlpools-stoomcabines-valkenswaard

    NieuwAtlantis: Het unieke formuleconcept voor exclusieve thuisrecreatie, met zwembaden, sauna's, whirlpools, stoombaden, infrarood cabines en alles wat daarbij hoort. Laat u inspireren! Kijk voor meer...

    € 0,- 12-12-2015 Kempen
  • Zandkleurige liner rond zwembad 3,50m x 1,20m

    Zandkleurige liner rond zwembad 3,50m x 1,20m

    Liner zandkleur. Dikte 30/100e (0,30 mm), overlap systeem. Anti UV-behandeld, zodat de kleur langer mooi blijft. Bij uitstek geschikt voor ronde zwembaden diameter 3,50 x 1,20 m hoogte. ...

    € 157,90 12-12-2015 Kempen
plaats advertentie