WileyX zonnebril - WAVE gepolariseerd blue mirror

 • Te koop:
  WileyX zonnebril - WAVE gepolariseerd blue mirror
 • Prijs:
  € 159,- (Snel geld nodig?)

De WileyX WAVE met blauw gepolariseerde glazen heeft een stijlvol, strak, stroer en licht frame. De WileyX Wave is dan ook de perfecte zonnebril voor on-the-job en on-the-road. De Wave heeft een facial cavity seal om de bril goed op de vorm van je hoofd te laten aansluiten en hinderlijke luchtstromen bij de ogen weg te houden waardoor een zeer comfortabele zitting gegarandeerd is. Deze zonnenbril zit dan ook als gegoten, in wat voor situatie je ook zit. De met rubber beklede pootjes zorgen ervoor dat de bril stevig oop je hoofd zit en niet gaat schuiven. De Wave beschermd je ogen tegen van alles zoals insecten tot opspringende kiezelsteentjes, ook bij hoge snelheden. Het cavity seal is afneembaar en de bril zit ook zonder cavity seal even comfortabel. Door het mat zwarte frame heeft deze zonnebril een stoere uitstraling. De WileyX Wave is onder andere geschikt voor vissen, varen, motorrijden, autorijden, sporten, skieën of gewoon voor in je vrije tijd. Het imposante ontwerp garandeert dat je een goed uitziende en prettige zittende zonnebril hebt die optimale bescherming voor je ogen biedt. De onbreekbare selenite polycarbonaat glazen zijn behandeld met een speciale anti-kraslaag die de glazen langer mooi houdt en met een hydrophobic laag die waterafstotend werkt. Of het nu in je vrije tijd of op het werk is, je zult je veilig en comfortabel voelen met deze WileyX Wave. Een mooie, stijlvolle en functionele beschermende zonnebril.

Constructie en techniek
Deze WileyX bril heeft net als de meeste Wiley X brillen een gepatenteerd en onbreekbaar triloid nylon frame en zeer stevige polycarbonaat veiligheidsglazen die zijn opgebouwd uit 8 verschillende lagen. De glazen zijn onsplinterbaar (shatterproof) en de oppervlakken van de glazen zijn beschermd door krasbestendige lagen. Met deze glazen heb je altijd een perfect zicht met de juiste kleur weergave, ongeacht onder welke omstandigheden de bril wordt gedragen. De glazen blokkeren 100% UVA en UVB straling.

Waarom een gepolariseerde bril?
Gepolariseerde glazen bieden een aanzienlijk beter zicht dan niet gepolariseerde glazen. Dit komt omdat gepolariseerde glazen gereflecteerd licht filteren, waardoor alleen het directe licht te zien is. Dit is een beetje een technisch verhaal, maar het komt er uiteindelijk op neer dat het zicht rustiger en duidelijker wordt dan wanneer je een bril/zonnebril draagt zonder gepolariseerde glazen. Ook bij het vallen van de schemering levert een gepolariseerde Wiley-X zonnebril een beter en scherper beeld dan een normale zonnebril. Andere voordelen van een gepolariseerde zonnebril zijn dat de schittering van het zonlicht op het wegdek of andere auto’s wordt weggenomen, waardoor je niet meer wordt verblind.

WileyX zonnebril op sterkte.
Deze WileyX bril is door ons op sterkte leverbaar. De bril kan gemaakt worden met multifocale (varifocale) en meekleurende glazen.

Indien u een offerte voor een WileyX bril op sterkte wenst te ontvangen kunt u ons een email sturen naar info@wileyx-shop.nl met hierin de volgende gegevens:
Het type bril en de artikelcode (WX.... ).
De gewenste sterkte (linker- en/of rechteroog)
Indien van toepassing de cilindersterktes (linker- en/of rechteroog)
Overige relevante informatie (as-standen, PD, prisma enz.).
Multifocaal of enkelvoudig geslepen glazen

Specificaties:
Opbergdoosje inbegrepen
Lichtdoorlatendheid: 18%
Afneembaar Facial Cavity Seal
Onbreekbaar Selenite Polycarbonaat glazen
ANSI HVP en EN.166F gekeurd
T-Shell lens coating met bescherming tegen krassen onder extreme omstandigheden
Waterafstotende coating
100% UV-A en UV-B beschermend
Lengte pootjes 125 mm
Breedte neusbrug 18 mm
Hoogte lens 38,32 mm
Breedte lens 63,02 mm
Past op hoofdmaat S tot M
Bril op sterkte mogelijk vanaf -4.75 tot +4.50 (indicatief), afwijkingen naar boven en beneden zijn mogelijk, afhankelijk van o.a. asstanden, cylinder enz.)

veiligheidsbril, sportbril, visbril, multifocaal, varifocaal, motorbril

Stuur een bericht naar de aanbieder

Rapporteer deze advertentie

Relevante tweedehands advertenties

 • WileyX zonnebril - TITAN, gepolariseerd smoke / gloss black

  WileyX zonnebril - TITAN, gepolariseerd smoke / gloss black

  De Wiley X Titan is de perfecte zonnebril voor alle omstandigheden on-the-job en on-the-road. De Titan (uit de black ops serie) met gepolariseerde smoke grey glazen en een stevig mat zart frame heeft ...

  € 159,- 12-12-2015 Vlaardingen
 • WileyX zonnebril - BOSS, meekleurend grijs / mat zwart frame

  WileyX zonnebril - BOSS, meekleurend grijs / mat zwart frame

  De perfecte Wiley X zonnebril voor elke situatie. Deze Wiley X Boss heeft Light Adjusting grijze glazen (meekleurend grijs) die je onder alle lichtomstandigheden het beste zicht geven. De Boss heeft h...

  € 159,- 12-12-2015 Vlaardingen
 • WileyX zonnebril - OMEGA, polarised smoke grey / mat black

  WileyX zonnebril - OMEGA, polarised smoke grey / mat black

  Wiley-X Active serie voor actieve mensen. Stevige zonnebrillen met stijl. Deze Wiley X Omega heeft als basis een paar smoke grey glazen met hierop aan de voorkant een crimson (beetje rood/bruin) sp...

  € 149,- 12-12-2015 Vlaardingen
 • WileyX zonnebril - KOBE, polarised gold mirror / brown frame

  WileyX zonnebril - KOBE, polarised gold mirror / brown frame

  Wiley-X Active serie voor actieve mensen. Stevige zonnebrillen met stijl. Deze WileyX Kobe heeft amber kleurige lenzen (geel achtig) met daarop aan de voorkant een spiegelende venice gold mirror wa...

  € 149,- 12-12-2015 Vlaardingen
plaats advertentie