WileyX zonnebril - TITAN, gepolariseerd smoke / gloss black

 • Te koop:
  WileyX zonnebril - TITAN, gepolariseerd smoke / gloss black
 • Prijs:
  € 159,- (Snel geld nodig?)

De Wiley X Titan is de perfecte zonnebril voor alle omstandigheden on-the-job en on-the-road. De Titan (uit de black ops serie) met gepolariseerde smoke grey glazen en een stevig mat zart frame heeft een speciaal facial cavity seal om (te veel) lucht bij de ogen weg te houden en zorgt voor een zeer comfortabele zitting die perfect afsluit op je hoofd. Door het stoere glanzend zwarte frame heeft deze zonnebril een extra overtuigende uitstraling. Deze zonnebril zit als gegoten en stevig op je hoofd, in wat voor situatie je ook zit.

De Titan beschermd je ogen tegen van alles zoals insecten tot opspringende kiezelsteentjes, ook bij hoge snelheden. Door het black ops design heeft deze zonnebril een uitstraling waar je jaren plezier van gaat hebben. Het ergonomische ontwerp garandeert dat je een goed uitziende en prettige zittende zonnebril hebt die optimale bescherming voor je ogen biedt. De onbreekbare selenite polycarbonaat glazen zijn behandeld met een speciale anti-kraslaag die de glazen langer mooi houdt onder extreme omstandigheden. Tevens heeft deze bril een extra antireflecterende coating én een waterafstotende coating.

Of het nu in je vrije tijd of op het werk is, je zult je veilig, comfortabel en on-guard voelen met deze WileyX Titan. Een mooie, stijlvolle en functionele beschermende zonnebril. De WileyX Titan wordt onder andere veel gebruikt voor security jobs, maar is ook zeer geschikt voor vissen, varen, motorrijden, skieën of gewoon voor in je vrije tijd. Het imposante ontwerp garandeert dat je een goed uitziende en prettige zittende zonnebril hebt.

Constructie en techniek
Deze WileyX bril heeft net als de meeste Wiley X brillen gepatenteerde polycarbonaat veiligheidsglazen die zijn opgebouwd uit 8 verschillende lagen. De glazen zijn onsplinterbaar (shatterproof) en de oppervlakken van de glazen zijn beschermd door krasbestendige lagen. Met deze glazen heb je altijd een perfect zicht met de juiste kleur weergave, ongeacht onder welke omstandigheden de bril wordt gedragen. De glazen blokkeren 100% UVA en UVB straling. De neusbrug en pootjes zijn voorzien van een dubbel geinjecteerde rubber coating waardoor de bril extra stevig op je hoofd zit.

Waarom een gepolariseerde bril?
Gepolariseerde glazen bieden een aanzienlijk beter zicht dan niet gepolariseerde glazen. Dit komt omdat gepolariseerde glazen gereflecteerd licht filteren, waardoor alleen het directe licht te zien is. Dit is een beetje een technisch verhaal, maar het komt er uiteindelijk op neer dat het zicht rustiger en duidelijker wordt dan wanneer je een bril/zonnebril draagt zonder gepolariseerde glazen. Ook bij het vallen van de schemering levert een gepolariseerde Wiley-X zonnebril een beter en scherper beeld dan een normale zonnebril. Andere voordelen van een gepolariseerde zonnebril zijn dat de schittering van het zonlicht op het wegdek of andere auto’s wordt weggenomen, waardoor je niet meer wordt verblind.

WileyX zonnebril op sterkte.
Deze WileyX bril is door ons op sterkte leverbaar. De bril kan gemaakt worden met multifocale (varifocale) en meekleurende glazen. Deze bril wordt op sterkte gemaakt met behulp van een rim pair. (zie de laatste foto van de foto gallerij om te zien hoe dit er uit ziet)

Indien u een offerte voor een WileyX bril op sterkte wenst te ontvangen kunt u ons een email sturen naar info@wileyx-shop.nl met hierin de volgende gegevens:
Het type bril en de artikelcode (WX.... ).
De gewenste sterkte (linker- en/of rechteroog)
Indien van toepassing de cilindersterktes (linker- en/of rechteroog)
Overige relevante informatie (as-standen, PD, prisma enz.).
de gewenste kleur van de lenzen (indien er meerderen mogelijkheden zijn.)
Multifocaal of enkelvoudig geslepen glazen

Specificaties:
Opbergdoosje inbegrepen
Onbreekbaar Selenite Polycarbonaat lenzen die voldoen aan de ANSI Z87.1-2010 High Velocity en High Mass Impact standaarden
Voldoet aan EN 166 S standaard
Voldoet aan de MIL-PRF-32432(GL) Ballistic standaard
100% UV-A en UV-B beschermend
T-Shell Krasbestendige coating met bescherming tegen krassen in extreme omstandigheden
Anti reflective coating
Waterafstotende coating
Lengte pootjes 125 mm
Breedte neusbrug 21 mm
Hoogte lens 40,79 mm
Breedte lens 72,04 mm
Past op hoofdmaat L tot XL
Licht transmissie 12-14%
Bril op sterkte mogelijk vanaf -5.00 tot +4.75 (indicatief), afwijkingen naar boven en beneden zijn mogelijk, afhankelijk van o.a. asstanden, cylinder enz.)

Voor meer informatie en andere modellen zien we je graag op de Wileyx-shop website

veiligheidsbril, sportbril, visbril, multifocaal, varifocaal, motorbril, security bril

Stuur een bericht naar de aanbieder

Rapporteer deze advertentie

Relevante tweedehands advertenties

 • WileyX zonnebril - WAVE gepolariseerd blue mirror

  WileyX zonnebril - WAVE gepolariseerd blue mirror

  De WileyX WAVE met blauw gepolariseerde glazen heeft een stijlvol, strak, stroer en licht frame. De WileyX Wave is dan ook de perfecte zonnebril voor on-the-job en on-the-road. De Wave heeft een facia...

  € 159,- 12-12-2015 Vlaardingen
 • WileyX zonnebril - BOSS, meekleurend grijs / mat zwart frame

  WileyX zonnebril - BOSS, meekleurend grijs / mat zwart frame

  De perfecte Wiley X zonnebril voor elke situatie. Deze Wiley X Boss heeft Light Adjusting grijze glazen (meekleurend grijs) die je onder alle lichtomstandigheden het beste zicht geven. De Boss heeft h...

  € 159,- 12-12-2015 Vlaardingen
 • WileyX zonnebril - OMEGA, polarised smoke grey / mat black

  WileyX zonnebril - OMEGA, polarised smoke grey / mat black

  Wiley-X Active serie voor actieve mensen. Stevige zonnebrillen met stijl. Deze Wiley X Omega heeft als basis een paar smoke grey glazen met hierop aan de voorkant een crimson (beetje rood/bruin) sp...

  € 149,- 12-12-2015 Vlaardingen
 • WileyX zonnebril - KOBE, polarised gold mirror / brown frame

  WileyX zonnebril - KOBE, polarised gold mirror / brown frame

  Wiley-X Active serie voor actieve mensen. Stevige zonnebrillen met stijl. Deze WileyX Kobe heeft amber kleurige lenzen (geel achtig) met daarop aan de voorkant een spiegelende venice gold mirror wa...

  € 149,- 12-12-2015 Vlaardingen
plaats advertentie