PR-450M ionisator luchtreiniger filtert tot 100m2!

 • Te koop:
  PR-450M ionisator luchtreiniger filtert tot 100m2!
 • Prijs:
  € 399,- (Snel geld nodig?)

Bij aanschaf van de PR-450M GEEN verzendkosten en een gratis filterset erbij terwaarde van 49,00 euro!!!

Geavanceerde luchtreiniger met 7 laags filter techniek:
Met de PR-450M introduceert ionclean een luchtreiniger voor omgevingen waar hoge eisen worden gesteld aan een frisse, schone en hygiënisch verantwoorde atmosfeer. De PR-450M beschikt over een uitgebreid 7 laags filtersysteem. Door de combinatie van o.a. een fotokatalistisch filter en een actief koolstoffilter worden stoffen, bacteriën en virussen op een zeer effectieve wijze geneutraliseerd.

De PR-450M is geschikt voor ruimtes tot 100 m2.
De grote capaciteit van de PR-450M komt het beste tot zijn recht in omgevingen waar veel mensen komen. Dit kan variëren van peuterspeelzalen en kinderdagverblijven tot wachtkamers, kantoorruimtes, nagelstudio , rookruimtes of restaurants. Deze nieuwe luchtreiniger heeft bovendien een grote airflow tot 450 m3. De PR-450M is zeer zuinig in gebruik en heeft een compact design, dat in elk interieur past. Een handig digitaal display in combinatie met een afstandsbediening maakt het bedieningsgemak nog eenvoudiger.

Primaire filter
De primaire filter verwijdert stof, haar en andere, grovere deeltjes.

Nano-silverfilter
De volgende fase is een Nano-zilverfilter waarin fijnstof, micro-organismen, bacteriën en virussen worden geneutraliseerd. Uiteraard worden ook huisstofmijt en pollen hierin opgevangen en vernietigd.

Koolstoffilter
De volgende filter is een actief koolstoffilter. Deze bestrijdt op een optimale manier geurtjes maar vangt ook schadelijke gassen uit de atmosfeer.

HEPA-filter
Vervolgens wordt de lucht door een HEPA-filter gevoerd, waarmee bacteriën, virussen en stoffen kleiner dan 0,3 micron worden geneutraliseerd.

UV & Fotokatalysator
Aansluitend gaat de reeds optimaal gezuiverde lucht door de fotokatalysator. Deze geavanceerde technologie wordt ook in professionele omgevingen toegepast en heeft zich bewezen als een zeer effectieve manier om bacteriën, virussen en schimmelsporen uit te schakelen en te vernietigen. Uit studies blijkt dat 99% wordt geneutraliseerd. Dit wordt bereikt met het zogenaamde MiNOx-effect. De filter werkt in combinatie met de UV-lampen en is zeer krachtig. Naast de antivirale en antibacteriële werking worden zelfs chemische stoffen afgebroken en ook nare geurtjes weggenomen.

Negatieve ionen
De laatste fase van het zuiveringsproces is de ionisator, waarmee negatief geladen ionen zich hechten aan vuildeeltjes in de lucht, waardoor ze neerslaan in de omgeving.

Hygiënische binnenlucht
Het totale zuiveringsproces van de PR-450 Carbon is erop gericht een veilige en hygiënisch verantwoorde binnenatmosfeer te realiseren. Met name in ruimtes met intensief bezoekersverkeer is deze luchtreiniger van Progenion een betrouwbare en effectieve oplossing. Het energieverbruik is bijzonder laag terwijl het gebruikscomfort groot is. De PR-450 Carbon is daarnaast bijzonder stil en past in iedere omgeving.

Functie:
- LCD of LED-display
- Inclusief afstandsbediening
- Timer modus en slaap modus
- Pre-filter afwasbaar
- Nano-zilver-filter
- Stof & rook sensor
- Unieke anti-pollen functie
- UV-lampen (Philips UV-C)
- HEPA-filter (99,97%)
- Actieve koolstofilter
- Nano photocatalyst membraan
- Negatieve ionen generator
- Vier stadium luchtstroom aanpassing

Filters
Let op! bij dit product wordt standaard 1 filterset bijgeleverd, we raden u aan een filterset 1 keer per jaar te vervangen

ionclean.nl

Geen verzendkosten!!!

Dhr. D. Schultink.

06-28968654.

Stuur een bericht naar de aanbieder

Rapporteer deze advertentie

Relevante tweedehands advertenties

 • UV ionisator Luchtreiniger PR-135 tot 40 m² - 100 m³

  UV ionisator Luchtreiniger PR-135 tot 40 m² - 100 m³

  UV ionisator luchtreiniger PR-135 tot 40m² - 100m³. Met deze UV Luchtreiniger worden onder andere: stof, geuren, bacteriën, virussen en schimmels in de lucht verwijdert. Snelle levering, binnen ...

  € 129,- 12-12-2015 Venlo
 • Luchtreiniger zonder ventilator PR-369 met ionisator 60 m²

  Luchtreiniger zonder ventilator PR-369 met ionisator 60 m²

  Luchtreiniger ionisator PR-369 - 60m2 - 150m³ - Deze luchtreiniger zonder ventilator behoeft bijna geen onderhoud en daarmee bespaart u flink. Snelle levering, binnen 24 uur - aangetekende verz...

  € 169,- 12-12-2015 Venlo
 • HEPA Luchtreiniger PR-603 uitgevoerd in Druppelvormig Design

  HEPA Luchtreiniger PR-603 uitgevoerd in Druppelvormig Design

  HEPA Luchtreiniger PR-603 met UV, carbon - 50m² - 125m³... Deze zeer populaire luchtreiniger heeft een mooie aparte vorm en reinigt de lucht als de beste! Tevens ook een functie om aromatische geure...

  € 199,- 12-12-2015 Venlo
 • HEPA Luchteiniger PR-940 met UV en Carbon

  HEPA Luchteiniger PR-940 met UV en Carbon

  Luchtreiniger, UV, HEPA, Carbon 80m² - 200m³. Onze PR-940 HEPA Luchtreiniger is zeer krachtig en een van de best verkrijgbare luchtreinigers die we hebben in het assortiment. Snelle levering, ...

  € 239,- 12-12-2015 Venlo
plaats advertentie