Honden bench S dubbeldeurs


Honden bench S dubbeldeurs
Deze hondenbench heeft een hoogte van 50 cm en draagt bij aan een veilig vervoer van de hond. De lichtgewicht honden box heeft een tralieconstructie met 2 deuren en biedt de hond(en) een optimaal zicht en een comfortabele reisplek.


De hondenbench S draagt bij aan een veilig en comfortabel vervoer van de hond. De lichtgewicht reisbench heeft kunststof hoeken om zo eventueel letsel te voorkomen. De hond kan door de tralieconstructie goed om zich heen kijken en krijgt voldoende verse lucht. Dankzij de dubbele deur kan de hond snel en gemakkelijk zijn reisplek binnen gaan.

Mede door het grotere formaat en gewicht van de bench is dit een praktische en veilige manier om de hond te vervoeren. Zowel voor de hond als voor u zelf. Door de specifieke bouw van de box zal hij in veel auto's probleemloos passen.


Honden bench L dubbeldeurs

Deze hondenbench heeft een hoogte van 70 cm en draagt bij aan een veilig vervoer van de hond. De lichtgewicht honden box heeft een tralieconstructie met 2 deuren en biedt de hond een optimaal zicht en een comfortabele reisplek.



Hondenkussen XL zwart 120 x 80 cm.
Extra groot zwart hondenkussen als heerlijk plekje voor de hond, gevuld met polystyreen parels. Water-en vuilafstotend.


Dit extra groot hondenkussen biedt de hond een aangename plek om te slapen en een plek om zich terug te trekken. Zelfs als de hond nat is kan hij zonder problemen op het kussen liggen, de hoes is namelijk gemaakt van 100% nylon en is daarom water-en vuilafstotend. Daarnaast kan de hoes ook van het kussen gehaald worden om hem te wassen.

De binnenzak is gevuld met polystyreen korrels die voor een comfortabele ligging zorgen en ook de wervelkolom van de hond ondersteunen.

Het zwarte hondenkussen is licht en gemakkelijk te verplaatsen zodat de hond overal zijn plekje kan krijgen.

GA NU NA DE SITE EN BESTEL NU ONLINE

Stuur een bericht naar de aanbieder

Rapporteer deze advertentie

Relevante tweedehands advertenties

  • losse kenneldelen

    losse kenneldelen

    bij besteding boven de 300 euro gratis verzending!! Kenneldelen hoogte 184 of 165 cm Spijlpanelen spijl 8 zonder deur ? 100 cm ? 35,00 ? 150 cm ? 52,00 ? 200 cm ? 68,00 ? 300 cm ? 99,00 ...

    € 35,- 12-12-2015 Breda
  • kennelbouw op maat

    kennelbouw op maat

    bij besteding boven de 300 euro gratis verzending!! Kennelbouw op maat Heeft u een leuk idee voor een hondenkennel? dan kunt u deze samen met ons realiseren. We werken met verschillende mater...

    € 0,- 12-12-2015 Breda
  • kennel van kunststof

    kennel van kunststof

    bij besteding van 300 euro gratis verzending!! Kennel met kunststof wanden Nu ook mogelijk bij kennelbouw zeeland!! kunststof kenneldelen. De kunststof kenneldelen geven een frisse en moderne ...

    € 585,- 12-12-2015 Breda
  • Kippenhok L met ren

    Kippenhok L met ren

    Konijnenhok L met ren Dit konijnenhok biedt veel ruimte aan konijnen en een droog en veilig onderkomen voor de nacht. Het nachtverblijf is bereikbaar via een legplank en is uitgebouwd met een spec...

    € 0,- 12-12-2015 Breda
plaats advertentie