Sinterklaas op bezoek, Den Haag e.o.

  • Te koop:
    Sinterklaas op bezoek, Den Haag e.o.
  • Prijs:

Daar wordt aan de deur geklopt. Wie zou dat zijn?

Het is pas oktober maar de voorbereidingen voor 5 december zijn alweer in volle gang. Ook dit jaar verzorgen wij Sinterklaasbezoeken in Den Haag en omstreken (Leidschendam, Voorburg, Westland). Wij zijn een enthousiast team dat zich ieder jaar weer met veel passie en plezier inzet voor een leuk Sinterklaasfeest. Wij komen graag bij u thuis, op het werk, in uw bedrijf of organisatie, zorginstelling, winkelcentrum of school.

Beschikbaar vanaf 15 november t/m 6 december!

Huisbezoek 20 minuten Sinterklaas & twee Zwarte Pieten (tot 4 kinderen) incl. strooigoed: € 50,00.
Huisbezoek 30 minuten Sinterklaas & twee Zwarte Pieten (tot 4 kinderen) incl. strooigoed: € 65,00.
Bedrijfsbezoek 60 minuten Sinterklaas & twee Zwarte Pieten incl. strooigoed: €150,00.
Extra Zwarte Piet (indien gewenst of bij meer dan 4 kinderen): € 25,00.
Overige prijzen op aanvraag!

Voor boekingen of vragen en inlichtingen kunt u mailen via de advertenties.commail of telefonisch contact opnemen op 06-198 66 919.

Vermeld in uw reactie via advertenties.com graag uw persoonlijk e-mailadres zodat wij u een boekingsformulier kunnen toesturen. Het versturen van bijlagen via de marktplaatsmail is namelijk niet mogelijk!

Na ontvangst van het volledig ingevulde formulier per e-mail, ontvangt u twee weken voor het bezoek een e-mail van de Sinterklaascentrale met de bevestiging van de datum en tijd van het Sinterklaasbezoek en een datum, uiterlijk 7 dagen voor het bezoek, waarop de aanbetaling door u voldaan dient te worden.

Betalingen geschieden CONTANT. Gelieve gepast te betalen. De aanbetaling van 50% dient vooraf, uiterlijk 7 dagen voor het bezoek, voldaan te worden. Wij komen daarvoor bij u langs of u kunt de aanbetaling middels telebankieren voldoen. Het resterende bedrag dient op de dag van het bezoek VOORAF (bij binnenkomst) aan de deur te worden voldaan.

Annuleren:
Bij annuleren 72 uur voor het bezoek worden alle kosten aan u doorberekend.
Bij annuleren in de periode 10 dagen tot 72 uur voor het bezoek worden 50% van de kosten doorberekend.

Veel gestelde vragen

Wat is in de prijs inbegrepen?
In de prijs voor een bezoek is Sinterklaas (in kostuum TV-Sinterklaas), 2 Zwarte Pieten en strooigoed inbegrepen. Bij meer dan 4 kinderen of indien gewenst, kunt u een een extra Piet boeken. Wij zijn genoodzaakt om reiskosten voor bezoeken in rekening te brengen indien uw adres te ver afwijkt van onze route. Wij geven in de bevestigingsmail aan wat de kosten hiervan zijn. Dit is over het algemeen niet meer dan € 5,00. Bij het Sinterklaasbezoek wordt een verhaaltje voorgelezen uit het grote boek van Sinterklaas en zullen de Pieten strooigoed uitdelen. Wilt u dat een van de Pieten een zak met cadeaus haalt of willen de kinderen een liedje zingen? Het is allemaal mogelijk. Ook kunnen, als de tijd het toelaat, de kinderen (eventueel ook de volwassenen) op de foto met Sinterklaas en de Pieten. Houdt u een stoel vrij voor Sinterklaas?

Welke kleur hebben de Pieten ?
Wij volgen de discussie omtrent de Zwarte Piet op de voet, echter wij vinden dat er nog geen eenduidig landelijk standpunt is ingenomen. Wij zien hierdoor nog geen aanleiding om de kleur van onze Zwarte Pieten aan te passen. Indien u besluit ons te boeken krijgt u egaal zwart/donkerbruin geschminkte Pieten.

Ik ben bezig met het schrijven van een stukje over de kinderen voor in het boek van Sinterklaas. Waar moet ik rekening mee houden?
Een bezoek van Sinterklaas is pas echt helemaal compleet als de Sint een persoonlijk bericht kan overbrengen. Voor de inhoud daarvan heeft u uiteraard de creatieve vrijheid, zo lang de tekst niet negatief uitvalt voor het kind en er geen schuttingtaal of dubbelzinnige grappen in worden verwerkt. Denk qua onderwerp bijvoorbeeld aan: een compliment, prestatie, bezigheid, gebeurtenis, lievelingseten en/of iets opvoedends. We willen echter wel graag de naam en leeftijd weten van de kinderen. Houdt tevens rekening met de lengte van het stukje (ongeveer 200 woorden = ongeveer 5 minuten). U kunt het persoonlijk bericht op de dag van aanbetaling of uiterlijk bij binnenkomst aan de Piet geven die het Boek van Sinterklaas bij zich draagt.

Wanneer zijn Sinterklaas en de Pieten beschikbaar?
Wij zijn beschikbaar in de periode 15 november t/m 6 december 2014!

Met vriendelijke groet,

Namens Sinterklaas en de Pieten
Sinterklaascentrale Den Haag

Stuur een bericht naar de aanbieder

Rapporteer deze advertentie

Relevante tweedehands advertenties

  • Sint en Pieten bezoek

    Sint en Pieten bezoek

    Wij (Sint en 2 pieten) komen graag de pakjes bij de lieve kindertjes thuis brengen. Inclusief strooigoed. 3, 4 en 5 December zijn wij beschikbaar. Wees er snel bij want het heerlijke avondje komt snel...

    € 50,- 12-12-2015 Den haag
  • Clown Bobo's Kindershows

    Clown Bobo's Kindershows

    Clown Bobo is sinds 1989 gekend om zijn spetterende meespeel-kindershow,de "Bobo's Bibedi Babedi Boe Show" met een mengeling van zang,dans,spel en komisch goochelen ! Geschikt voor elke gelegenheid....

    € 0,- 12-12-2015 Den haag
  • Workshop voor kinderen handtasjes maken makeup glitter pumps modellenfeestje

    Workshop voor kinderen handtasjes maken makeup glitter pumps modellenfeestje

    Glamour Tasjes knutselmiddag Hippe Tasjes samen maken. Glitter pumps rodelopershow, makeup middag! Knutsel Glamour feestje NIEUW bij Yourchichi. Feest knutselmiddag waarbij alle kids hun eigen t...

    € 22,95 12-12-2015 Den haag
  • springkasteel caroussel/rodeostier

    springkasteel caroussel/rodeostier

    Diverse springkastelen,caroussel,clown,circus,saloon,konijntje,enz... een unieke rodeostier,de rodeostier van de benelux! de modernste,veiligste EN goedkoopste ! popcorn,suikerspin enz... 04954186...

    € 0,- 12-12-2015 Den haag
plaats advertentie