Mobiele ” Dinner in the Dark “

  • Geplaatst:
    11-06-2015
  • Bekeken:
    2912 keer
  • Adverteerder:
    Wessel Bottenberg
  • Woonplaats:
    Eibergen

Bieden

Mobiele ” Dinner in the Dark “
Dinner in the Dark – Eten in het donker kan al op een paar plekken in Nederland, maar meestal niet in de buurt. Met een mobiele locatie is de “Dinner in the Dark” overal en voor iedereen mogelijk, zelfs in verste uithoeken van Nederland.
Het concept van “Dinner in the dark” is simpel; bezoekers eten in een gehele donkere ruimte. Het eten en drinken is alleen te voelen, te ruiken, te proeven en te bespreken met de andere bezoekers.
Op locatie dineren in het donker
De mobiele tent is compleet donker te maken en op allerlei verschillende locaties en evenementen te plaatsen. Denk bijvoorbeeld aan; een grasveld, centrum van een stad of dorp of in de buurt van uw bedrijf. Wij plaatsen de tent op de voor u gekozen locatie. U heeft zo de vrijheid om vanuit uw eigen restaurant het diner te verzorgen of deze te laten verzorgen.
Veel restaurants zijn enthousiast over het concept, maar kunnen deze niet in hun eigen restaurant uitvoeren. Het compleet donker maken van een ruimte vergt veel aanpassingen aan een gemiddeld restaurant. Naast de voor de handliggende ramen, komt er vaak ook licht door voegen of kieren naar binnen.
“Heeft u al eens eten zonder te kijken geproefd?” Voor de bezoekers is het proeven van eten in het donker meestal een vreemde en unieke ervaring. Het is algemeen bekend dat we ook met onze ogen “proeven” en de smaak bepalen. Tijdens een “Dinner in the dark” gaat het proeven enkel op de overige zintuigen. Bijvoorbeeld op de tong zitten de smaakpapillen waarmee we daadwerkelijk proeven. We kunnen onderscheid maken in zout, zoet, zuur, bitter en umami. Daarnaast kunnen we de textuur voelen, bijvoorbeeld korrelig, glad, zacht, hard, draderig of slijmerig.
“Ik lustte echt geen champignons, totdat ik ze bij een dinner in the dark heb geproefd…”
Vervolgens kunnen we ook de temperatuur voelen. Met alle deze zintuigen denken we dat we “eten” snel herkennen, maar niets is minder waar. In de praktijk blijkt het heel lastig om in het donker te proeven en te herkennen wat je eet.
Naast de leerzame ervaring is een “ Dinner in the dark ” ook een hilarische ervaring om met de gasten te delen.
Vraag een offerte aan voor de Nachttent > www.nachttent.nl

dinner in the dark, nachttent

Stuur een bericht naar de aanbieder

Rapporteer deze advertentie

Relevante tweedehands advertenties

  • Rodeostier voor de allerkleinsten en levendige pubers

    Rodeostier voor de allerkleinsten en levendige pubers

    Wil U iets speciaals voor uw kinderen ?Waar ze zich eens goed kunnen uitleven! Een echt feest waar ze zich volop kunnen amuseren. Dan moet U bij Crazy Jump zijn. Wij hebben tal van mogelijkheden vo...

    € 190,- 12-12-2015 Eibergen
  • hamburgerkraam huren brussel

    hamburgerkraam huren brussel

    Heb je iets te vieren...? Een geboorte? Een evenement,fuif? Een bruiloft/huwelijk?Communiefeest of lentefeest?Of een jubileum? En zoek je voor deze gelegenheid een passend, maar vooral betaalbaar, ant...

    € 0,- 12-12-2015 Eibergen
  • Rodeostier toegankelijk voor kinderen en volwassenen

    Rodeostier toegankelijk voor kinderen en volwassenen

    Onze rodeostier is toegankelijk voor volwassenen en kinderen. Uw vrienden en buren kunnen deelnemen aan een thema-avond met een hamburgerkraam op het terras.U wordt uitgenodigd om eens flink en uiters...

    € 0,- 12-12-2015 Eibergen
  • Rodeostier

    Rodeostier

    Een dag de cowboy van het wilde westen uithangen, huur dan de woeste rodeostier van crazy jump. Er zijn tevens ook leuke pakketten beschikbaar . Wij hebben ook de meest originele geschenken voor al ...

    € 375,- 12-12-2015 Eibergen
plaats advertentie