Gezonde chocola: Omega Squares

  • Geplaatst:
    07-05-2012
  • Bekeken:
    1855 keer
  • Adverteerder:
    klaziena waerts
  • Woonplaats:
    Bilthoven

Bieden

De Omega Squares van Xocai

Omega-3 vetzuren worden beschouwd als essentiële vetzuren. Dit betekent dat ze essentieel zijn voor de menselijke gezondheid, maar niet kunnen worden aangemaakt door het lichaam.

Het westerse voedingspatroon bevat bijna geen essentiële Omega-3 vetzuren meer. Onderzoek wijst uit dat ten minste 60% van de westerse bevolking momenteel een tekort heeft aan Omega-3 vetzuren en dat kinderen bijna geen Omega-3 meer binnenkrijgen. Uit meer dan 2000 wetenschappelijke studies is gebleken dat een tekort aan Omega-3 een hele reeks aan gezondheidsproblemen veroorzaakt.

Xoçai Omega Squares zijn een goede bron van Omega-3: een aanbevolen hoeveelheid van 3 squares per dag bevat maar liefst 200 mg DHA en EPA. Daarnaast zijn Xoçai Omega Squares door de koudgeperste cacao bijzonder rijk aan antioxidanten, die je lichaam beschermen tegen de schadelijke werking van vrije radicalen. Het dagelijks eten van deze chocolade is een makkelijke en vooral lekkere manier om preventief aan een goede gezondheid te werken in elke fase van je leven.

Per doos: 84 stuks à 11 gram.

Een methode om de antioxidant waarde van voeding uit te drukken is de ORAC waarde (ORAC staat voor Oxygen Radical Absorbance Capacity). Antioxidanten helpen het lichaam om vrije radicalen aan te pakken, voordat ze schade kunnen aanrichten aan de organen. Het is dus belangrijk om voor een dagelijkse aanvoer in je voeding te zorgen.

Antioxidanten bevinden zich voornamelijk in groenten en fruit, in volkorenprodukten en noten. Ze beschermen het lichaam tegen verschillende ziektes.

Antioxidanten gaan celveroudering tegen en spelen een positieve rol in de immuniteits opbouw van ons lichaam en dragen bij tot bescherming van het hartvaatstelsel door de remming van oxydatie van cholesterol.

Voorbeelden:

Sinaasappel heeft 750 ORAC
Ananas heeft 385 ORAC
Avocado heeft 1.933 ORAC
Er is berekend, dat wij ongeveer 3000 – 5000 eenheden ORAC per dag nodig hebben, voor een optimale gezondheid!!

De ORAC-waarde van Xoçai Omega Squares is 25.135 per stuk!

In een Omega Square zitten slechts 63 calorieën! (570 kcal per 100 gram)

Xoçai Omega Squares bevatten sinaasappelsnippers en lijnzaad. De Omega-3 in de Omega Squares is plantaardig waardoor ze ook geschikt zijn voor vegetariërs.

Kijk voor meer informatie op https://gezondechocola.nl/xocai-omega-squares/

Stuur een bericht naar de aanbieder

Rapporteer deze advertentie

Relevante tweedehands advertenties

  • 25 bloemvazen in glas

    25 bloemvazen in glas

    25 bloem vazen in glas , vele verschillende modellen , kleine en grote , hogen en lage modellen , allen in zeer goede staat , weg wegens verhuis , ideaal voor rommel markten of verzameling pr slechts...

    € 15,- 12-12-2015 Bilthoven
  • velen , vele stuks ideaal voor markten , moet weg

    velen , vele stuks ideaal voor markten , moet weg

    7 dozen met allerlei , houten en stenen beelden , taartschalen , lantaren enz , enkele nieuwe en vele goede stuks , te veel om op te noemen , + 25 bloem vazen of dergelijk in glas , vele verschillende...

    € 25,- 12-12-2015 Bilthoven
  • Fitter en meer energie en balans

    Fitter en meer energie en balans

    Therapie met magneet armbanden Gezondheid Armbanden Magneet therapie, waarom juist nu? De moderne mens heeft nogal wat te verwerken: stress, slecht eten, weinig bewegen en elektroscoop tasten o...

    € 0,- 12-12-2015 Bilthoven
  • ritalin 10mg 40e/per 2d

    ritalin 10mg 40e/per 2d

    aanbieding 16doosjes 200e af te halen capelle. of 2 voor 40e ,ook 5mg doosjes bv 6d voor 50e.altijd leverbaar. janmercury@hotmail.com...

    € 200,- 12-12-2015 Bilthoven
plaats advertentie