Feestzaal, vergaderlocatie of zaal huren in Amsterdam?

  • Te koop:
    Feestzaal, vergaderlocatie of zaal huren in Amsterdam?
  • Prijs:
    € 35,- (Snel geld nodig?)

Feestje of workshop
Wil je een feestje organiseren, een workshop of cursus aanbieden en ben je daarvoor opzoek naar een mooie ruimte?
Onze ruimte is hier speciaal voor ingericht en heeft voldoende plek voor ongeveer 75 personen (hangt een beetje af van de verdeling van kinderen en volwassenen).

Als je graag je feestje wilt organiseren en zelf voor catering wilt zorgen is dat toegestaan. Ook is het mogelijk om dit (deels) bij ons af te nemen. Je kunt het naar eigen smaak decoreren en versieren.

De cursusruimte is 60,5 m2 en € 35 per uur. Deze prijs inclusief host, diegene is tijdens het feestje aanwezig en kan helpen met het inrichten van de ruimte, decoreren, gasten verwelkomen, hapjes en drankjes serveren en alles na afloop weer opruimen!
Omdat er iedere dag lessen zijn is het belangrijk dat de ruimte schoon is en daarom brengen wij bij iedere eenmalige boeking €25 schoonmaak kosten in rekening, zodat onze schoonmaakhulp hier zorg voor kan dragen.

Zakelijk
De cursusruimte wordt veel gebruikt voor kinderfeestjes, maar is zeker ook geschikt voor vergaderingen, bedrijfstrainingen, teambuilding workshops en meetings. De inrichting kan naar wens worden ingevuld.
Naast de ruimte kunnen wij ook catering verzorgen en een (teambuilding) activiteit organiseren. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

Veel verschillende opstellingen mogelijk (zie foto's). Op de laatse foto zijn alle faciliteiten te zien!

Benieuwd wanneer de ruimte beschikbaar is en meteen online reserveren? Via de website kun je direct boeken!
www.bijeefopijburg.nl/cursusruimte

Feestje, Workshops, Cursusruimte, Ruimte huren, Kinderfeestje, Vergaderingen, Bedrijfstrainingen, Meetings

Stuur een bericht naar de aanbieder

Rapporteer deze advertentie

Relevante tweedehands advertenties

  • 25 bloemvazen in glas

    25 bloemvazen in glas

    25 bloem vazen in glas , vele verschillende modellen , kleine en grote , hogen en lage modellen , allen in zeer goede staat , weg wegens verhuis , ideaal voor rommel markten of verzameling pr slechts...

    € 15,- 12-12-2015 Amsterdam
  • velen , vele stuks ideaal voor markten , moet weg

    velen , vele stuks ideaal voor markten , moet weg

    7 dozen met allerlei , houten en stenen beelden , taartschalen , lantaren enz , enkele nieuwe en vele goede stuks , te veel om op te noemen , + 25 bloem vazen of dergelijk in glas , vele verschillende...

    € 25,- 12-12-2015 Amsterdam
  • Fitter en meer energie en balans

    Fitter en meer energie en balans

    Therapie met magneet armbanden Gezondheid Armbanden Magneet therapie, waarom juist nu? De moderne mens heeft nogal wat te verwerken: stress, slecht eten, weinig bewegen en elektroscoop tasten o...

    € 0,- 12-12-2015 Amsterdam
  • ritalin 10mg 40e/per 2d

    ritalin 10mg 40e/per 2d

    aanbieding 16doosjes 200e af te halen capelle. of 2 voor 40e ,ook 5mg doosjes bv 6d voor 50e.altijd leverbaar. janmercury@hotmail.com...

    € 200,- 12-12-2015 Amsterdam
plaats advertentie