Feestzaal, vergaderlocatie of zaal huren in Amsterdam?

 • Te koop:
  Feestzaal, vergaderlocatie of zaal huren in Amsterdam?
 • Prijs:
  € 35,- (Snel geld nodig?)

Feestje of workshop
Wil je een feestje organiseren, een workshop of cursus aanbieden en ben je daarvoor opzoek naar een mooie ruimte?
Onze ruimte is hier speciaal voor ingericht en heeft voldoende plek voor ongeveer 75 personen (hangt een beetje af van de verdeling van kinderen en volwassenen).

Als je graag je feestje wilt organiseren en zelf voor catering wilt zorgen is dat toegestaan. Ook is het mogelijk om dit (deels) bij ons af te nemen. Je kunt het naar eigen smaak decoreren en versieren.

De cursusruimte is 60,5 m2 en € 35 per uur. Deze prijs inclusief host, diegene is tijdens het feestje aanwezig en kan helpen met het inrichten van de ruimte, decoreren, gasten verwelkomen, hapjes en drankjes serveren en alles na afloop weer opruimen!
Omdat er iedere dag lessen zijn is het belangrijk dat de ruimte schoon is en daarom brengen wij bij iedere eenmalige boeking €25 schoonmaak kosten in rekening, zodat onze schoonmaakhulp hier zorg voor kan dragen.

Zakelijk
De cursusruimte wordt veel gebruikt voor kinderfeestjes, maar is zeker ook geschikt voor vergaderingen, bedrijfstrainingen, teambuilding workshops en meetings. De inrichting kan naar wens worden ingevuld.
Naast de ruimte kunnen wij ook catering verzorgen en een (teambuilding) activiteit organiseren. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

Veel verschillende opstellingen mogelijk (zie foto's). Op de laatse foto zijn alle faciliteiten te zien!

Benieuwd wanneer de ruimte beschikbaar is en meteen online reserveren? Via de website kun je direct boeken!
www.bijeefopijburg.nl/cursusruimte

Feestje, Workshops, Cursusruimte, Ruimte huren, Kinderfeestje, Vergaderingen, Bedrijfstrainingen, Meetings

Stuur een bericht naar de aanbieder

Rapporteer deze advertentie

Relevante tweedehands advertenties

 • Fitter en meer energie en balans

  Fitter en meer energie en balans

  Therapie met magneet armbanden Gezondheid Armbanden Magneet therapie, waarom juist nu? De moderne mens heeft nogal wat te verwerken: stress, slecht eten, weinig bewegen en elektroscoop tasten o...

  € 0,- 12-12-2015 Amsterdam
 • Fentanyl 50ug 100ug

  Fentanyl 50ug 100ug

  Doosjes 50UG 75UG 100UG Sandoz Teva Durogesic Mail bij interee. Opgelet vele scammers. dOE EEN GOOGLE IMAG ESEARCH; bIJ INTERE STUUR IK FOTO MET PAPIER MET TEKST MET HANDSCHRIFT EEN TEKST DAT...

  € 0,- 12-12-2015 Amsterdam
 • Dekens kopen

  Dekens kopen

  Ons assortiment dekens bevat een enorme collectie van eenvoudige zuivere scheerwol dekens tot de allermooiste Cashmere dekens uit Iran. Er zijn dekens in vele kleuren en maten mogelijk; op verzoek is ...

  € 0,- 12-12-2015 Amsterdam
 • Diamond painting nederland.nl

  Diamond painting nederland.nl

  Bent op zoek naar een leuke en mooie diamant painting wij hebben een heel groot assortiment in diverse maten en afbeeldingen. Disney Dieren Landschap en natuur Auto's Kinderen Geloof Voetbal ...

  € 0,- 12-12-2015 Amsterdam
plaats advertentie