Algemene voorwaarden

Door gebruik te maken van de diensten van advertenties.com gaat u akkoord met volgende gebruikersvoorwaarden. Bekijk ook onze privacy policy.

- De adverteerder is verantwoordelijk voor de inhoud van uw advertentie. Bij overtredingen van de wet behoudt advertenties.com zich het voorrecht om uw verzamelde gegevens door te spelen aan de bevoegde instanties.

- Advertenties.com heeft het recht om bepaalde advertenties te weigeren zonder opgave van reden. Wij kunnen tevens gebruikers verwijderen zonder opgave van reden.

- Er mogen geen zaken worden aangeboden of gevraagd die tegen de wet zijn. Het aanbieden van onder meer volgende items is dan ook ten strenge verboden: gestolen artikelen, namaakproducten, aandelen, gevaarlijke stoffen, legitimatiebewijzen, beschermde diersoorten, ivoor, bont, munitie, drugs, medicijnen, etc.

- Door gebruik te maken van onze diensten gaat u akkoord dat wij u op geregelde tijdstippen op de hoogte houden van ontwikkelingen, promoties, aanbiedingen via e-mail en uw gegevens door kunnen geven aan partners.

Advertenties.com is niet verantwoordelijk voor schade die voortvloeit uit geplaatste advertenties, transacties of contacten die daaruit volgen.

Hebt u een advertentie of gebruiker gevonden die deze gebruiksvoorwaarden niet respecteert? Klik dan hier om dit misbruik te melden.

Voor vragen over onze gebruikersvoorwaarden en/of privacy policy kunt u ons steeds contacteren.