Sneller bruin + diepere kleuren met SuperBruin

  • Te koop:
    Sneller bruin + diepere kleuren met SuperBruin
  • Prijs:
    € 24,50 (Snel geld nodig?)

De SuperBruin capsule voorziet uw lichaam van de essentiƫle stoffen om uw huid in korte tijd natuurlijk en egaal te kleuren.

Doordat uw lichaam een hoge dosering van deze stoffen binnen krijgt zult u sneller en ook donkerder bruin kleuren. De reden dat sommige mensen sneller en donkerder kleuren ligt in de hoeveelheid van deze stoffen die van nature aanwezig is. Door deze lichaamseigen stof aan te vullen zal ook een van nature lichte huid snel en dieper bruin kleuren.

De stoffen ondersteunen de pigmentvorming die ontstaat wanneer de huid wordt blootgesteld aan zonlicht. Deze kleur zal een mooie donkerbronze tint zijn en niet de oranjeachtige kleur die wordt veroorzaakt door het gebruik van caroteen.

Veilig en zonder bijwerking

Het bruiningsproces is afhankelijk van het aminozuur L-Tyrosine om Melanine te produceren. Melanine is de stof die onze huidcellen die gouden gloed geeft. We hebben allemaal Melanine in onze huid, of het nu een melk witte uitstraling geeft of wat donkerder van samenstelling is. SuperBruin geeft je een extra dosis Tyrosine en een dosis koper, wat weer een ondersteunend effect heeft op de kleursynthese.



Samen bespoedigen en ondersteunen ze het bruiningsproces op een natuurlijke manier. Hoe lichter de huid, hoe beter het werkt SuperBruin is 100% veilig en bevat geen kunstmatige kleurstoffen, alleen de enzymen en mineralen die nodig zijn om het natuurlijke bruiningsproces van de huid te bespoedigen.

We houden ons lichaam gezond door de juiste voeding en voldoende beweging maar vergeten dikwijls om onszelf te beschermen tegen de gevaren van overmatige UV straling. Daarom past SuperBruin prima in een actieve en gezonde levensstijl.

Meer info of bestelinformatie? Volg de link

Stuur een bericht naar de aanbieder

Rapporteer deze advertentie

Relevante tweedehands advertenties

  • Spray Tanning

    Spray Tanning

    Een mooie gezonde bruine kleur over je hele lichaam. Spray tanning is een zeer geschikt alternatief voor de zonnebank en het langdurig blootstellen van je huid aan de zon. Tijdelijk grote kortin...

    € 19,- 12-12-2015 Adam
  • Leven geven aan uw projecten

    Leven geven aan uw projecten

    Vooral rond de wereld die ik ruilen met een lening vari?rend van ? 1000 tot ? 2.600.000 , maak ik ook lokale leningen internationale investeringen en leningen in het bijzonder tussen alle soort...

    € 10,- 12-12-2015 Adam
  • zonnebank philips

    zonnebank philips

    te koop nog goed werkende zonnebank met 10 lampen en timer merk is philips...

    € 100,- 12-12-2015 Adam
  • Alo? Vera Zonnebescherming Set

    Alo? Vera Zonnebescherming Set

    Zonnelotion SPF 10 ? 400 ml Zonnespray SPF 10 ? 150 ml Zonnegel-Cr?me SPF 20 ? 100 ml Zonnelotion SPF 30 ? 100 ml After Sun Gel Creme ? 200 ml Anti-Aging Zonnecr?me SPF 15 ? 50 ml Zonnecr?me SPF...

    € 136,10 12-12-2015 Adam
plaats advertentie