Heerlijk ruim vakantiehuis in Zeeuws-Vlaanderenkustgebied

  • Te koop:
    Heerlijk ruim vakantiehuis in Zeeuws-Vlaanderenkustgebied
  • Prijs:

Voor u te huur:
Sfeervolle vrijstaande vakantiewoning
dichtbij de mooie uitgestrekte stranden van Zeeuws Vlaanderen
(uitermate geschikt tot en met 7 personen plus baby)

Aan de rand van het dorpje Schoondijke ligt deze geheel gerenoveerde woning die u alles biedt wat u nodig heeft voor een prettige vakantie. De woning heeft een gezellige woonkamer met aangrenzende eetkamer met tuinzicht, een grote keuken, drie slaapkamers en een badkamer.
In de woonkamer zijn een stereoset, televisie, dvd met diverse films, spellen en boeken aanwezig.
De keuken is voorzien van alle benodigde apparatuur waaronder een vaatwasser, wasmachine, combimagnetron, senseo, broodrooster, koelkast, vriezer en een gezellige eetbar.
In de grote omheinde tuin staan fruitbomen en er liggen meerdere terrassen zodat u de gehele dag van de zon kunt genieten. Ook zijn er enkele fietsen en een bolderkar die u gratis mag gebruiken en diverse speelattributen voor de kinderen o.a. een schommel, glijbaan, speelhuisje, trampoline en zandbak.

Op korte loopafstand vindt u een supermarkt, bakker, slager, cafetaria, café met biljart, een restaurant, pinautomaat, autogarage, fietsenzaak en een bushalte. Grote supermarkten zijn er in de nabij liggende plaatsen Oostburg en Breskens. Hier vindt u een grote diversiteit aan winkels, markten en restaurants.

Vanuit Schoondijke kunt u mooie fietsroutes maken. Zowel korte als langere routes vindt u in de informatiemap in de woning. Ook de rustige, schone Zeeuwse stranden liggen op korte fietsafstand.
In de map staan vele leuke uitstapjes in de omgeving beschreven, o.a. allerlei attracties voor jong en oud, theater en musea, bijzondere evenementen, lekkere restaurants, pittoreske plaatsjes als Groede en Ijzendijke en het bourgondische stadje Sluis waar de winkels ook álle zondagen geopend zijn. Ook de prachtige Belgische stad Brugge en het mondaine Knokke liggen zeer nabij.
Walcheren is makkelijk en snel te bereiken met de veerboot die in 20 minuten vanuit het levendige vissersstadje Breskens naar Vlissingen vaart. De fiets kan mee op de boot. Vanuit Vlissingen met haar moderne boulevard, fietst u in nog geen half uur naar het mooie historische centrum van Middelburg.

Voor meer informatie en reserveringen kunt u contact opnemen met Fred en Patty van Thiel:
website: www.HuisjeinSchoondijke.nl
telnr: 024-6632932 of 06-26368093
email: AalvanThiel@cs.com

Bijkomende kosten: 45 euro schoonmaakkosten, toeristenbelasting 1,25 euro pp pn.
Vanaf 5 personen 9 euro extra pp voor weekend of midweek en 15 euro pp per week.
Bij verblijf van minimaal 2 weken 10 % korting over de 2e week
Niet roken en geen huisdieren a.u.b.

Stuur een bericht naar de aanbieder

Rapporteer deze advertentie

Relevante tweedehands advertenties

  • Op zoek naar tijdelijke woonruimte?

    Op zoek naar tijdelijke woonruimte?

    Op bungalowpark Het Verscholen Dorp heeft u de mogelijkheid om een bungalow of chalet voor een langere periode (maanden) tegen aantrekkelijke prijzen te huren. De accommodaties zijn geschikt voor ma...

    € 850,- 12-12-2015 Nijmegen
  • Prachtige vakantiechalet op de Veluwe.

    Prachtige vakantiechalet op de Veluwe.

    Bungalowpark Het Verscholen Dorp, met de in het groen gelegen bungalows en chalets, is de perfecte locatie voor een fietsvakantie, wandelvakantie of voor een vakantie met familie en vrienden, waar gez...

    € 0,- 12-12-2015 Nijmegen
  • Geef een leuke belevenis cadeau ook direct met datum voor verjaardagkado.

    Geef een leuke belevenis cadeau ook direct met datum voor verjaardagkado.

    Geef een leuke belevenis cadeau. Voor iedere prijs klasse een leuk geschenk. Beauty arrangement, high tea, zweefvliegen, vliegles, creatieve workshops, make up workshop en meer kleine presentjes voor...

    € 0,- 12-12-2015 Nijmegen
  • Huwelijksverjaardag of vrijgezellenuitstap outdoor uitje blokarten, buggy rijden survival dagje weg.

    Huwelijksverjaardag of vrijgezellenuitstap outdoor uitje blokarten, buggy rijden survival dagje weg.

    Huwelijksverjaardag of vrijgezellenuitstap outdoor uitje blokarten, buggy rijden survival dagje weg. Reserveer nu en wees er op tijd bij, zodat u dalijk kunt vliegen, ballonvaren, parachutespringen, ...

    € 0,- 12-12-2015 Nijmegen
plaats advertentie