FIETSVAKANTIE door de ARDENNEN fietsen kajakken enz.

  • Te koop:
    FIETSVAKANTIE door de ARDENNEN fietsen kajakken enz.
  • Prijs:

Wij verhuren 6, 7 en 8 pers. Stacaravans met 2 of 3 slaapkamers, met douche, toilet en t.v. Voor een betaalbare vakantie in de natuur van de Belgische Ardennen en Eifel op kindvriendelijke campings.
Wifi op beide campings. Goede WANDELen FIETSVAKANTIE mogelijkheden voor alle leeftijden door Belgiƫ, Duitsland en Luxemburg over oude, tot fietspaden verbouwde, spoorlijnen . MOUNTAINBIKEN over door de Hoge Venen . Goedkoop tanken en inkopen in Luxemburg ! De barbeque en ook HUISDIEREN zijn bij ons TOEGESTAAN.

ANWB Camping Polleur ligt in het begin van de Ardennen in het mooie dal van de Hoegne. Met o.a. een zwembad, kinderbad en ook nog een peuterbad, winkel, cafe/restaurant met terras, frituur en jeugd disco. Veel recreatie en kinderanimatie in de schoolvakanties. En ook nog SURVIVAL met alle outdoor sporten. o.a. Kajakken, rafting, wildwatervaren, abseilen, speleologie, mountainbike enz.

Familie Camping Oos Heem in de hoge Ardennen bij Luxemburg. Het is een kleine rustige camping dicht bij Duitsland en Luxemburg. Met o.a. zwembad en kinderbad, speeltuin, animatie-ruimte, winkeltje en frituur. Bijzonder mooi fietsgebied. Ook voor het gezin. Direct aan de Vennbahn met aansluitend fietspaden door de Ardennen en Eifel naar Duitsland en Luxemburg. Recreatie team in het hoogseizoen. En ook nog survival.

Aanbieding; April, mei juni, september en oktober>Aanbieding; juli/aug. Dan geven wij korting indien u twee aaneengesloten weken huurt.
Kijk en reserveer op www.stacar.nl
Op onze tweede website www.stacaravanverhuur.info kunt u op de plattegrond van de camping op de punt bij een nummer klikken, om te zien welke caravan op dat perceel staat.
En ook nog een foto reportage van de campings en omgeving.

Telefoon: 0455753111
Website: www.stacar.nl

Stuur een bericht naar de aanbieder

Rapporteer deze advertentie

Relevante tweedehands advertenties

  • Hoge kwaliteit moeder fietsen

    Hoge kwaliteit moeder fietsen

    Het team van Bikestunters.nl heeft een ruime ervaring in de wereld van de fietsen. Dankzij de opgedane kennis en ervaring kunnen wij onze klanten dan ook de gewenste service bieden...

    € 329,- 12-12-2015 Polleur ( bij spa )
  • damesfiets in prima staat

    damesfiets in prima staat

    foto's op aanvraag, prijs altijd te bespreken. fiets is 3jaar oud, weinig gebruikt. inclusief fietstassen en fietspomp...

    € 200,- 12-12-2015 Polleur ( bij spa )
  • Te koop 3 oma fietsen 65euro per stuk.

    Te koop 3 oma fietsen 65euro per stuk.

    Te koop 3 oma fietsen 65euro per stuk. Voor gebruik in Amsterdam, speciaal voor student of scholier van wie de fiets weer gepikt is, deze fiets rijdt en remt goed met werkende nieuwen verlichting....

    € 65,- 12-12-2015 Polleur ( bij spa )
  • Omafietsen - voordelig bij FietsenExpert.NL

    Omafietsen - voordelig bij FietsenExpert.NL

    Bij FietsenExpert.NL vindt u een groot assortiment voordelige kwaliteit omafietsen. Wij hebben zowel de kinder omafietsen als de omafietsen voor volwassenen in alle Inch maten. In elke kleur en maat i...

    € 0,- 12-12-2015 Polleur ( bij spa )
plaats advertentie