STACARAVANS te huur ARDENNEN survival enz.

  • Te koop:
    STACARAVANS te huur ARDENNEN survival enz.
  • Prijs:
    € 100,- (Snel geld nodig?)

​TE HUUR stacaravans met 2 of 3 slaapkamers, douche, toilet en t.v. Voor een betaalbare vakantie in de natuur van de belgische Ardennen en Eifel op kindvriendelijke campings met heel veel recreatie. Wifi op beide campings. Goede wandel en fietsvakantie mogelijkheden voor alle leeftijden door België, Duitsland en Luxemburg. Mountainbiken over de Hoge Venen. De barbeque en ook huisdieren zijn bij ons toegestaan Men spreekt Nederlands. Het circuit van spa/francorchamps op 20 min. Shuttelbus tijdens de formule 1. Forellen vissen op loop afstand.

Camping polleur ligt in het begin van de Adennen in het mooie dal van de Hoegne. Met o.a. een verwarmd zwembad, kinderbad en ook nog een peuterbad, winkel, cafe/restaurant met terras, frituur en jeugd disco. Veel recreatie en kinderanimatie in de schoolvakanties. En ook nog Survival met alle outdoor sporten. o.a. kajakken, rafting, klimmen en abseilen, speleologie, mountainbike, quads rijden, jeu de boules en nog veel meer!

Camping oos heem in de hoge Ardennen is een kleine rustige camping dicht bij Duitsland en Luxemburg. Met o.a. zwembad en kinderbad.

Aanbieding; April, mei juni, september en oktober 7=9 juli en aug. geven wij korting als u meer dan een aaneengesloten huurt !!

Telefoon: 0031455753111

Website: https://www.stacar.nl

Stuur een bericht naar de aanbieder

Rapporteer deze advertentie

Relevante tweedehands advertenties

plaats advertentie