Rustige camping in Frankrijk, Auvergne

  • Te koop:
    Rustige camping in Frankrijk, Auvergne
  • Prijs:
    € 15,- (Snel geld nodig?)

Kleine camping met 20 ruime staanplaatsen in de Auvergne, Puy-de-Dôme bij het pittoreske dorpje Le Brugeron. De camping is gelegen in het Reg. Natuurpark Livradois-Forez, waar u nog een ongerepte natuur aantreft.
Het is een prachtig gebied om te wandelen en/of te mountainbiken. We lenen gratis routes uit. Er lopen kindvriendelijke dieren rond zoals: geiten, konijnen, kippen, hond en poezen en paarden.
We bezorgen elke ochtend uw brood bij uw tent/caravan (behalve op woensdag) en er bestaat de mogelijkheid om bij ons te genieten van een 4-gangen diner incl. wijn en voor de kinderen hebben we een menu samengesteld.
Er is een gezellige ontmoetingsruimte met terras waar u gebruik kunt maken va n drankjes/ijsjes, tijdschriften lezen of spelletjes doen.
Er zijn ruime douches met thermostaatkraan, toiletten incl. toiletpapier, babyverschoonruimte met badje, wasbakken en u kunt gebruik maken van de wasmachine tegen betaling.
We maken 1x p.w. kampvuur waar de kinderen zelf broodjes kunnen bakken. Kampvuur is gezellige bijeenkomst voor jong en oud. Ook mogen de kinderen zelf traktor besturen (onder begeleiding van Marcel) etc.
In de omgeving ligt een groot klimwand/rek voor jong en oud waar iedereen met rode hoofdjes van terugkomt.
In de omgeving zijn vele brocantes, musea en kastelen te bezichtigen. Ambert heeft wekelijks een grote markt met regionale produkten en deze stad is zeker de moeite waard. Net buiten Ambert ligt een grote dierentuin waar u dicht bij de dieren kunt komen. Op ong. 20 km van de camping is een groot meer van 5 km omtrek waar u kunt zwemmen, vissen, waterfietsen en kanoen. In de omgeving is veel te doen voor jong en oud. Puy -de-Dôme bij Clermont-Ferrand kunt u zien liggen vanaf de camping.
Er is een map aanwezig met de bezienswaardigheden en wij geven u graag meer informatie. In het voor-en naseizoen geven wij 10% korting op uw staanplaats
In het hoogseizoen raden wij u aan om te reserveren, maar we vragen geen reserveringskosten. Zie de website voor meer informatie en indien u vragen heeft, horen wij het graag van u: mwinterdijk@wanadoo.fr

Stuur een bericht naar de aanbieder

Rapporteer deze advertentie

Relevante tweedehands advertenties

plaats advertentie