CaravanMoverShop biedt aan de Go2 mover

  • Te koop:
    CaravanMoverShop biedt aan de Go2 mover
  • Prijs:

Go2 mover

De Go2 mover is gemaakt door Truma. Deze mover wordt door Truma niet verkocht als Truma Go2 mover, maar als de Go2 mover by Truma. De kwaliteit van deze mover is goed, het is immers de Truma SR mover die van 2008 tot 2010 verkocht werd. De mover is geschikt voor caravans tot 1.800 kg (helling van 15%). Bij een caravan van 1.200 kg kunnen zelfs hellingen van 25% genomen worden.

Deze mover is eenvoudig op en van de banden plaatsen door een draaihoek van 120 graden. Deze handeling is simpel en moeiteloos te verrichten. De mover is standaard voorzien van duo inschakelset, waarmee kan vanaf één zijde van de caravan beide rollen gelijktijdig op en van de banden geplaatst worden. Deze mover weegt zonder accu slechts 34 kg. Door de prijsstelling, krijgt u maximale kwaliteit tegen een lage prijs. De krachtige en duurzame stalen behuizing van de overbrenging van staal maakt een stijging van 15 % bij een gewicht van maximaal 2000 kg het rijden op in de handel verkrijgbare oprijplaten en het rijden over een stoeprand van 3 cm mogelijk.

Garantie

De Go2 mover heeft twee jaar garantie en in tegenstelling tot Truma producten is deze service niet aan huis. Mocht u een probleem hebben, dan dient u naar ons te komen om het product te laten repareren. U kunt ook naar elk ander verkooppunt van Go2 movers gaan.

CaravanMoverShop:
Bij ons kunt u kiezen om de mover af te komen halen in Groningen en Zwijndrecht. Wij kunnen de movers en de meeste accupakketten ook naar u toesturen, is de zending binnen Nederland dan rekenen wij hier geen transport kosten voor. uiteraard kunnen wij de mover ook voor u monteren. kijk voor alle verschillende pakketten en mogelijkheden op onze website. heeft u vragen dan kunt u ons uiteraard ook telefonisch bereiken op: 085-7843666.

Stuur een bericht naar de aanbieder

Rapporteer deze advertentie

Relevante tweedehands advertenties

plaats advertentie